HCL.HR

Baterija Nintendo Switcha može novu Zeldu izdržati dva i pol sata

Juraj Bevandić 24.02.2017.   •   83 komentara   •   4FUN


Ekipa GameXplaina se ozbiljno uhvatila testiranja Nintendo Switcha i doznali su da baterija može izdržati dva i pol sata nove Zelde na maksimalnim detaljima.

Podignut je embargo na preview materijale Nintendo Switcha i ekipe koje su se domogle konzole prije izlaska su se bacile na posao objavljivanja zanimljivih stvari. GameXplain kanal na YouTubeu konzolu testira uzduž i popreko, a doznali su da Zeldu: Breath of the Wild na maksimalnim grafičkim postavkama možemo igrati na punom punjenju baterije taman dva i pol sata prije nego se konzola sama ugasi.

Čini li vam se to dovoljno za zahtjevnu igru na konzoli ovakvog koncepta?

Komentari (83)

  • nikola2222253

    24.02.2017 - 18:01

    2 i pol sata je premalo .

    • Goran1234

      @nikola2222253, 25.02.2017 - 12:07

      Za kaj je premalo?Na maksimalnim postavkama 2h:30min…nekuzim za šta ti je premalo to?

  • Czar

    24.02.2017 - 19:08

    Očekivano jer ovo je više tablet nego konzola, a kod tableta je više manje nekekav prosjek baterije 10-12 sati, a pod punim opeterećenjem 2-3 sata.

    • l)oolvl

      @Czar, 24.02.2017 - 19:47

      zapravo je ovo razočaravajuće i nije usporedivo sa drugim tabletima zato jer je ovo uređaj specijaliziran za gaming i zbog toga bi morao imati izdržljiviju bateriju. To se najbolje može osjetiti na dužim putovanjima kad ti tih par sati igranja neće značiti skoro ništa.

    • Czar

      @l)oolvl, 25.02.2017 - 01:31

      A i to što kažeš.

  • l)oolvl

    24.02.2017 - 19:44

    otprilike toliko mi je trajala i baterija na 3DS-u igrajući Street Figther 4.

    • nikola2222253

      @l)oolvl, 24.02.2017 - 21:00

      Mom gameboy advanceu baterija traje 3 puta duže .

    • Goran1234

      @l)oolvl, 25.02.2017 - 12:12

      Joj na street fighteru 4 sam najviše mrzio ekipu na online borbama,taman kad ih trebaš ubiti oni se isključi :),jesi imao takvih iskustava?

    • Czar

      @Goran1234, 25.02.2017 - 12:37

      To je klasični rage quit, mislim da smo se o takve svi koji igramo multi okrznuli i to je najlakše riješiti tako da se disconnect računa kao poraz.

    • l)oolvl

      @Goran1234, 25.02.2017 - 15:52

      zapravo nisam imao puno strpljenja za online prije svega zato jer su svi masovno spamali hadoukene i sl. Općenito mi igra i nije bila baš nešto tako da sam je ubrzo zamijenio nakon što sam izigrao single player

  • Bojko

    24.02.2017 - 19:59

    Nije mi deal breaker, već sasvim očekivano uzimajući u obzir dimenzije tableta, pa tako i veličinu baterije… pretpostavljam da će ionako većina ljudi koristiti dock.

  • PrydaCro

    24.02.2017 - 20:04

    Baterija ocekivana s obzirom na debljinu i velicinu i snagu konzole. Moglo je bolje. Ali nije mi promaklo koliko vas isfrustrirani hatera ima na ovom portalu sto se tice nintenda. Niste propustili priliku da poserete Switch na svakom clanku mogucem. I to uvijek iste face.

    • Goran1234

      @PrydaCro, 24.02.2017 - 20:25

      To ti je tak,Nintendo je crveni znači KOMENJARE!!! 😀

    • l)oolvl

      @PrydaCro, 24.02.2017 - 20:39

      bome ni meni nije promaklo koliko Nintendo fanboya ima i koliko su spremni ići u svađe i vrijeđanja zbog glupog komada hardvera, nevjerojatno nešto.

    • Goran1234

      @l)oolvl, 24.02.2017 - 20:44

      Evo stari zovi me funboy ako hoćeš,svejedno….Ali u svojim komentarima branim Nintendo…istina,ali barem argumentima,na koje mi nitko neda neki odgovor jer ovi ti hateri što se tiče znanja ili gaming kulture imaju malo ili nikako,a općoj kulturi da nagovorimo,nije bitno šta tko voli ili ne,svatko ima pravo na izbor,Al već ako se sere serije s ARGUMENTIMA,lik gore kaže da mu je baterija za Zeldu od dva i pol sata malo,za šta?Budem se vozilo čitav dan u tramvaju i igrao se???Gluposti,pisanje u vjetar a ne komentiranje.

    • Sackboy

      @Goran1234, 24.02.2017 - 23:55

      Nintendo je apple u gaming industriji :)

    • PrydaCro

      @l)oolvl, 25.02.2017 - 13:53

      nisam ja nikakav fanboy nego si ti taj koji pljuje na svakom clanku. Jesam li nesto krivo primjetio? Tvrdis da je Switch tablet tako isto mozes odma reci da je Ps4 kanta od Pca sto i jeste nista drugo vec Pc strpan u ljepuskasto kuciste sa ogranicenim Os-om. I ne nemam nista protiv Sony-a niti Microsofta. Ugodan ostatak dana.

    • l)oolvl

      @PrydaCro, 25.02.2017 - 17:11

      teško je ulaziti u diskusije s nekim tko ne razlikuje objektivno i argumentirano stajalište od pljuvanja, samo zato što se ne slaže s tim. Prema tebi su očito onda sve konzole ikad samo kante od PC-a koje se uključe na TV. Osim Switcha koji uopće nije tablet. Sasvim dovoljno rečeno, i tebi također ugodan ostatak dana.

    • pesek32

      @PrydaCro, 24.02.2017 - 23:21

      Slažem se u vezi s haterima.

  • RapthorPechina

    24.02.2017 - 20:41

    Znači, kupi externu bateriju , kupi sd karticu , kupi pro controler( jer su moje ruke prevelike za one default kontrolere) , kupi zeldu …. preskupo ….

    • Goran1234

      @RapthorPechina, 24.02.2017 - 20:58

      Slažem se gaming je skup “sport”.

    • pesek32

      @Goran1234, 24.02.2017 - 23:23

      Pa nije niti ps4 toliko jeftin. Trebaš plaćat za multiplayer, igre su dosta skupe i jedva su ikad na sniženju. Još i ako želiš dodatni kontroler.

    • Goran1234

      @pesek32, 24.02.2017 - 23:37

      Pa normalno da je skupo….Ali opet to je PS pa to nije bitno….tak barem ispada

    • Sackboy

      @Goran1234, 25.02.2017 - 00:00

      Ali ps je 1080p u običnoj verziji a postoji i ps pro sa 4k dok switch u 2017 godini izbacuje hardver na razini PS3 koji je izašao proje 11 godina. Isto tako nintendo je rekao da će naplaćivati mulitplayer… Ja se već 2 godine pripremam da dolazi 4k i na 4k gaming a ovi izbacuju novu konzolu koja nije ni full HD, sramota!

    • Goran1234

      @Sackboy, 25.02.2017 - 06:49

      Eto opet netočno informacija Nintendo je rekao da će igre biti u 1080p 60fps….

    • Marac Marko

      @Goran1234, 25.02.2017 - 08:11

      Haha, ja ne kuzim koliko ti živaca ovdje trosis na dijecu koja nemaju pojima o gemingu, odlicnom gamepleyu itd.. teski su herjteri, fanovi Sonya, stvoreni na ovom portalu i svaka tvoja rijec je suvisna, samo im dajes jos vise argumenata da te popljuju i pokenjaju po Nintendu.. Ja sam odustao, jer ako kazes nesto u obranu Nintenda odma si teski fanboj, tako da nema smisla. Ovdje ima previse sflustrirane dijece koja misle da je Sony car u geming industriji i sve ostalo ne valja, samo pricaju o grqafici, gameplay 0 bodova. A i sad kad sam vidio ovo sa Horizon Zero Dawnom, koma, svi hvale igru a katastrofa je, fakat sam mislio da ima nesto u toj igri, mada mi se vec koncept bije dopao, ono dinusauri roboti, koma da boli glava, dosadi sa sat vremena. I tako ce ta super konzola kod mene i dalje skupljat prasinu na zalost, ali bitno da je PS4 vrh. Kaj se tice Nintenda, Switch bi sa Zeldom mogao napravit dobar uspjeh, samo da bude bar priblizno dobra kao sto je to Zelda: Ocarina of Tim i to ce biti igra koje vec dugo nema u gamingu, cast izuzecima, mislim na Witcher 3, The Last of Us.. Jeb… grafiku ako je igra katastrofa, a danas 90% igri nije za drugo nego i bacit u smece.. Rano mi je neda mi se vise pisat, ionako jos gledam na jedno oko, pa se ispricavam na pravopisu.. 😛 hehe Dijeco i hejteri ostavite se Nintenda, uzmite lipo svoj PS kontroler u ruke i lupajte najbolje igre na svijetu, uzivajte u super grafici i uzivajte, nemojte komentirat na svaku Nintendo vijest kao da vam zivot ovisi o tome, ne trolajte samo uzivajte u svojim konzolama.. Ali to bi bilo to od mene..

    • afaron

      @Marac Marko, 25.02.2017 - 10:19

      Zelda ima odlicno početne kritike, za sad govore da bi mogla biti najbolja Zelda ikada

    • Marac Marko

      @afaron, 25.02.2017 - 10:49

      Gle meni je to jasno, recimo ja sam odigrao vise igri mozda nego igor, a mozda i ne, od Fps-a do RTS, RPG itd.. od Unreal, half lifa, ege empires, command & conquera, commandos, gothic, Drakan: The Ancient’s Gates za kojieg sigurno ovdje ne zna 99% igraca i tako o preko 500 igara minimalno i znam sta trazim danas od igre, danasnje igre su komedija živa, nova Zelda mi se cini ok, ali prvo cu da zaigram da mogu objektivno da kažem dali je to to..

    • Lazy

      @Marac Marko, 25.02.2017 - 22:36

      Sory al moram malo malo off topic, ej mislio sam da sam ja jedini koji je odigrao Dragana, khm Drakan-a hehe,igra nikad nije izasla za europsko trziste ako se ne varam, stoga mnogi nisu imali prilike odigrat, meni na kraju sasvim solidnu igru, malo repetetivnu al sasvim ok.Cheers!

    • Marac Marko

      @Lazy, 26.02.2017 - 08:54

      Cheers! 😉 Posle sam igrao Divinity, ali nije to bilo to kao Dragan u ono doba 😀

    • Tony Ghost 1811

      @Marac Marko, 25.02.2017 - 10:45

      Varas se ako mislis da vecina nas ovdje ne zeli onaj nintendo koji je harao prije. Daj boze da dode pameti pa naprave iducu konzolu bez ovih mana. Kao ste je slab harver, malo memorije. I da poboljsaju neke igre.Vecina nas ima oko tridesetak godina pa znamo sto je bio nintendo. Glupo je da se tako bukvalno osvrces na horizon. Robodinosauri pa kao ne valja. Kao sve monotno. Iako je i jedan witcher imao isti koncept tokom cijele igre pa nisam jos procitao da je nekom dosadio za 1h. Znam da ti idu na zivce hejteri ali pomalo, ne trebas pljuvat igru koja jos nije ni izasla.

    • Marac Marko

      @Tony Ghost 1811, 25.02.2017 - 11:04

      Pa gore sam bas pohvalio Witcher 3, The Last of Us, znaci The Last of Us koja je PS Ex.. znaci ne kenjurim po PS-u svatko ima svoje igre ali ovo sta se danas hejta po Nintendu je katastrofa. Pa svi bolje znaju od njih dali je vazno napraiti Alienware ili taj Switch, opce nije bitno, samo da ima jedno 20 dobrih igri na bilo kojoj konzoli i vrijedna je kupnje.. Ako igras kopije mozes trazit konzolu di ces imat 100 igara ali ovako rađe 10/20 koje te vesele i uljepsavaju ti tmuran dan.. I ponavljam konzole nebi trebale biti PC, a to bas danas forsiraju svi.. PC je PC i uvijek ce biti daleko ispred konzola, a konzola bi trebala bit primarna za Exkluzive kole zelis i volis i to je to.. Wii U je na neko nacin bio promasaj ali Switch je nesto sta sasvim izgleda ok, zanimljiv koncept, i vjerujem u uspjeh.. A sto se tice jacine hardvera, Ninteno nikad nece imat sve igre na svom sustavu i da imaju najjacu konzolu jer to nije slucaj koji je ikada bio, niti ce biti. Nintendo se kupuje radi Exkluziva isto kao i Sony, na zalost ŽSoni je izgubio veliku vecinu igara koje su bile njegove Exkluzive na PS2..

    • movie

      @Marac Marko, 25.02.2017 - 21:07

      Pa ako ćemo iskreno sony je zapalio iskru svojim ulaskom u gaming industriju i od tada više ništa nije isto. Nintendo je stari igrač koji ostaje dosljedan sebi a sony jednostavno postavlja nove standarde u industriji. Kada govorim o standardima mislim kako su prvi promovirali dvd na konzoli a znamo što je dvd značio za filmsku industriju potom su na velika vrata uveli blu ray na konzolu i na taj način zadali smrtni udarac konkurentnom hd formatu koji je nakon toga nestao s tržišta, pa 3d, pa igre u 1080p, pa 4k, pa sada VR. Da se nintenda pita i dalje bi imali igre u 480p. Od konzole do konzole su inovativni ali sve je to kratkog daha, bez kontinuiteta i vizije na duže staze. . Od jedina tri igrača u gaming areni najmanje cijenim microsoft. Nikada nisam kupio niti jednu microsoftovu konzolu za razliku od ps kojeg sam imao u svim verzijama baš kao i nintenda kojeg sam imao u svim verzijama do wii-u. Sony je ozbiljan igrač kojeg voljeli ili mrzili ali mora ga se poštivati.

    • Marac Marko

      @movie, 25.02.2017 - 21:53

      Pa o cemu ti, mislim nemam nist protiv njih, nek se snalaze kako znaju dok god im to polazi za rukom, ali sta su oni to inovativno napravili osim sta kopiraju druge i pokusavaju od konzole napravit PC. Ali to je nemoguce jer je PC bio i biti ce uvijek daleko ispred 😉

    • movie

      @Marac Marko, 25.02.2017 - 22:51

      Sony je postavio standarde za gledanje filmova u zadnjih 17 godina. Presudili su svojim konzolama u ratu formata. Zahvaljujući njima prvo je ovladao dvd a nakon njega i blu ray. Da nisu ništa više napravili, napravili su dovoljno usmjerujući cijelu jednu industriju u smjeru kojeg su oni odredili i pogurali. Uopće je glupo govoriti kako pokušavaju od konzole napraviti pc jer konzole niti približno nemaju funkcije jednog računala. Naravno da konzola mora imati komponente kao računalo jer kako bi inače drukčije pokretala igre? Osim što se može igrati na obje platforme, funkcije su im posve različite. Nikada nisam uspoređivao te dvije platforme jer to nema smisla. Konstatiraš kako će računalo uvijek biti ispred konzole. Smiješno. Moja grafička kartica košta oko 4k kuna a cijela PS4 pro konzola osjetno manje. Je li nauka onda što je računalo ispred konzole? Nauka je naprimjer da PS3 pokreće uncharted jer s tim specifikacijama računalo ne bi moglo podići niti windowse a o bilo kakvom igranju ne treba niti trošiti riječi. Činjenica je da je sony donio u gaming svijet puno dobrih stvari. Evo, ponudili su prvi VR po najpovoljnijoj cijeni na tržištu. Osobno me ne interesira ali za te novce stvar radi jako dobro. Sony svojim konzolama postavlja standarde…

    • Marac Marko

      @movie, 26.02.2017 - 09:09

      Sony svojim konzolama postavlja standarde…Sve si rekao 😉 Haha.. To je fakat vic za kauflad, a bome i vic godine 😉

    • movie

      @Marac Marko, 26.02.2017 - 14:08

      Reci mi za kaufland tko je u svoje konzole prvi stavio dvd i blu ray pogon i tko je na taj način okončao rat formata te tko je usmjerio filmsku industriju u u jednom smjeru? Nintendo ili sony? Ako nisu postavili standarde zašto microsoft nije krenio nintendovim stopama s čuvenim ketriđima, već je iz poraženog tabora prigrlio ono što je progurao sony? Hvala na odgovoru.

    • movie

      @Marac Marko, 26.02.2017 - 15:11

      U pretprošloj generaciji konzola prvi su upeljali dvd pogon koji je kasnije postao standard. U prošloj generaciji konzola prvi su upeljali blu ray pogon i na taj način okončali rat formata i poslali thosibin format u povijest te postavili standard koji je prenešen i na novu generaciju konzola. Da, možemo reći da sony postavlja standarde jer je i više nego očito da ono što su oni pogurali i prvi upeljali u svoje konzole danas je standard za svako gledanje filma i igranje igri.

    • Goran1234

      @movie, 25.02.2017 - 22:00

      Znaš kako je uopće nastao play Station..

    • movie

      @Goran1234, 25.02.2017 - 23:01

      Tako što su došli na ideju da bi mogli u utrku sa segom i nintendom u podijelu kolača u industriji koja je u to vrijeme počela izrastati u jako dobar posao. Iako je tržište raslo, idejni tvorac PS nije imao podršku cijele firme. No godinama se to sve okrenulo a PS brand je postao najprepoznatljiviji i najisplativiji dio korporacije sony. Usput su pripomogli segi da odustane od razvoja svojih konzola jer su ih pomeli prodajom. Nintendo se održao samo zato što su nastavili svojim putem i filozofijom koja mnogima nije bila jasna, pa nije niti danas. Ako znaš neku urbanu legendu kako je nastao PS, možeš je podijeliti s nama.

    • Goran1234

      @movie, 26.02.2017 - 07:15

      Jesi čuo za projekt Nintendo play Station?

    • movie

      @Goran1234, 26.02.2017 - 07:50

      Naravno da jesam. Čak postoje i neke fotke prototipa ako im se može vjerovati. No što si time htio reći? I dalje ostaje činjenica da su shvatili potencijal novog tržišta i da su željeli kreirati isti. Gaming možemo podijeliti na onaj prije ulaska sonya i nakon ulaska sonya u ovu granu industrije. Sonyu možemo zahvaliti zašto je gaming danas onakav kakvog znamo. To su činjenice. I daj pobogu piši taj playstation onako kako se piše. Želiš raspravljati o playstationu a ne znaš niti kako je ispravno napisati ime uređaja o kojem govoriš? Aj jednom ok, tipfeler… ali vidim da tako stalno pišeš..

    • movie

      @Goran1234, 26.02.2017 - 08:01

      Ne, ali sam čuo i vidio fotke prototipa nintendo playstation, ako im je za vjerovati. Kada se nisu mogli dogovoriti, sony je samostalno ušao u gaming arenu i sve ostalo je povijest. Učenik je u nadolazećim godinama prestigao učitelja i postavio standarde u dvije najprofitabilnije industrije. Gaming i filmskoj.

    • Goran1234

      @movie, 26.02.2017 - 08:31

      Prototip postoji,Sony je radio čipke za zvuk za NES i snes,onda je Nintendo radio projekt Nintendo play Station za koji je Sony radio cd roman,iz nekog razloga je otkazana i nedugo nakon toga Sony je izbacio istu konzolu pod svojim imenom,iako ugovorom to nisu smjeli napraviti,povlačila se po sudu Nintendo izgubio parnicu,ostalo je povijest,nitko ne podcjenjivanja play Station i sam ih posjedujem nekoliko i bitna je stavka gaming kulture,ali konstantno omalovažiti Nintendo bez argumenata stvarno mi bezreze,sjećaš se šta su napravili nakon wii, odmah su kopirati pokrete senzora,a ovaj tjedan je na netu ps4 dim na akcijama jer izlazi switch,znači da Sony ipak vidi i zna potencijal switcha i Nintenda kao kompanije koja uistinu stvara neke standarde u gamingu i ako nisu direktno u “ratu” s velikim nego rade svoje stvari i ostaju vjerni sebi,a to je uvijek najteže.

    • movie

      @Goran1234, 26.02.2017 - 10:03

      Gdje sam ja omalovažavao nintendo? Pozorno pročitaj moje postove i vidjet ćeš da nema niti riječi omalovažavanja. Dapače, nalazim riječi opravdavanja za sve poteze koje su napravili ovih godina. Činjenica je da je sony stvorio neke nove trendove i pogurao cijelu industriju naprijed. Sunjam da bi to mogao nintendo i da im je to uostalom i bilo u interesu. Za razliku od nintenda sony je duboko i u filmskoj industriji i oni su pametno te dvije najveće industrije spajali u jednu. Većini ljudi prvi i najjeftiniji doticaj s dvd i blu ray formatom je upravo bio preko sonyevih konzola. To treba duboko poštivati baš kao i nintendo za sve što je učinio u gaming industriji. Logično je da se nisu mogli oduprijeti sonyu kao što je i logično kojim su putem krenuli.

    • Goran1234

      @movie, 26.02.2017 - 10:13

      Vidim da si segu spomenuo,zapravo je Sega sama sebe potkopala jer je Sony prvo taj cd rom ponudio kasnije Sega a ona ih odbila….uglavnom to su sve igre korporacija međusobno,bitno da samo nastave tako ionako nam uzimaju samo pare….u mom slučaju će opet za par dana…

    • Goran1234

      @movie, 25.02.2017 - 22:02

      To jesr nastao play Station…

    • movie

      @Goran1234, 25.02.2017 - 11:06

      Izgleda da su mađioničari jer sony i microsoft nisu to uspjeli na puno jačim konzolama od nintenda. Živi bili pa vidjeli..

    • Sackboy

      @Goran1234, 25.02.2017 - 14:30

      Najbitnija igra zelda će raditi na 900p 30 fps, to mi je dovoljno…

    • Goran1234

      @Sackboy, 25.02.2017 - 15:19

      Istina ali zato što je original za Wii U.

    • Sackboy

      @Goran1234, 25.02.2017 - 23:27

      Da i kakve to veze ima? Original the last of us je na PS3 u [email protected] fps a na PS4 je u [email protected] fps.

    • pesek32

      @Goran1234, 25.02.2017 - 00:36

      Haha da. Ako Nintendo nešto napravi najgori su na svijetu, ako to isto Sony napravi najbolji na svijetu.

    • Czar

      @pesek32, 25.02.2017 - 01:45

      Nije baš tako, imaš sniženja svaki mjesec na druge naslove, a i tjedna sniženja pojedinog naslova samo moraš konstantno pratiti.
      Sad su na sniženju EA naslovi gdje ti praktički sve novo nude u pola cijene kao npr. BF1 za 30£, ove sportske, a stariji naslovi idu i do 80% od origigi cijene.

    • movie

      @pesek32, 25.02.2017 - 11:05

      Ne pričaj gluposti. Stalno su sniženja. Evo ovaj vikend je sniženje od 60% na sve ea igre. Battlefield 1 je oko 200 kn. Na popustu još prošle godine sam uzeo uncharted 4 za oko 200kn. Ne kužim? Komentirate samo da komentirate ili komentirate napamet? Argumentirano svakako nije.

    • Goran1234

      @movie, 25.02.2017 - 11:15

      Eto netko s Argumentima,,napokon :)

    • YeYa

      @RapthorPechina, 24.02.2017 - 21:17

      Samo fanboy-i ce imati toliko zivaca i love da potrose na sav taj “dodatni” sadrzaj… Iskreno ne ocekujem da ce se ova konzola prodavati u velikim brojkama, ali necu nikoga podcijenjivati prije izlaska. Ja sam zadovoljna sa mojom plejkom 4 i starim wii-em ako se zazelim Maria ili Zelde. :)

    • Goran1234

      @YeYa, 24.02.2017 - 22:06

      Istina,sve je skupo inače nrkupujes nešto ako nevolis,pogotovo video igre,jako skup “sport”.

    • Lidija D

      @RapthorPechina, 25.02.2017 - 06:12

      Još ti/nam treba dodatni TV da ne smetamo drugima kad gledaju kulinarske emisije

    • baDarmageddoN

      @Lidija D, 25.02.2017 - 15:27

      Što je loše u tri, dva, jedan kuhaj? Koji si ti hejter e…

    • Lidija D

      @baDarmageddoN, 25.02.2017 - 18:38

      Mogla sam napisati i sapunice ali i tada bi komentirao.
      Znači, odem na teresu/balkon upalim si ga i igram, igram, zvoni tel/mob porazgovaram cca 40 minuta, stigne frend/frendica kum/kuma, poprčkaju mi po njemu ( čitaj Switch ) odjurimo na kavu, vratim se na terasu/balkon ta ga mogu samo turit na dock, jer mi burki gleda 5472 sjeckaj i klopaj, starci prate divlje svinje koje idu nekamo ili će ići, muž na smartTV-u gleda teorije zavjere, djeca pak rade neki video projekat za vrtič/školu, a pc/laptop/PS3 spojeno naTV……

    • Goran1234

      @Lidija D, 25.02.2017 - 18:57

      Problemi ;)….zato ja upalim kad klinci odu spavati,žena gleda filmove na laptop ionako :),treba naći kompromis Al uglavnom te kužim..hehe

    • Lidija D

      @Goran1234, 25.02.2017 - 19:40

      I onda jedino gdje je Switch koristan je za odlazak na tutu

    • Lidija D

      @Goran1234, 25.02.2017 - 19:57

      Dala sam primjer samo kad bi ja/ jedna osoba iz kućanstva željela malo mobilne excluzive naglasak na mobilnom

    • baDarmageddoN

      @Lidija D, 25.02.2017 - 19:40

      Ja te probleme nemam pošto je dovoljno TV ekrana u kući. Ali razumijem te.

    • RapthorPechina

      @baDarmageddoN, 26.02.2017 - 12:39

      Ono kada trebaš obaviti exotic bounty na destiniu tu večer , ali sustanar želi gledat potjeru i seriju na TV . Kada bi sony jednog dana imao neku jaku verziju switcha …..

  • Tony Ghost 1811

    24.02.2017 - 20:48

    Oko cega se vi raspravljate. Baterija traje prekratko i to je brutalna istina. Onaj ko misli da se nije mogla napravit jaca baterija je ocigledno nedovoljno informiran. A u drugu ruku koji ludjak ce vani igrat igre, a pogotovo vise od 2 sata. Mozda jedino onaj ko putuje po nekoliko sati, ali njih je jako malo.

    • sapphire

      @Tony Ghost 1811, 24.02.2017 - 21:05

      Ne bih rekao da ih je jako malo budući da je cijeli Japan, Nintendov domaći market, u zadnjih par godina preusmjerio orijentaciju na handheld i mobitele kao prvi izbor gaminga.

    • Tony Ghost 1811

      @sapphire, 24.02.2017 - 22:47

      Ima ih. Kao sto u finskoj vlada ne zna sta ce sa ljudima koji su konstantno na mob. Vec je jako zabrinjavajuca situacija. Tako su i japanci ludi kako kazes. Ali to je usudio bi se vec neka vrsta bolesti.

    • Tony Ghost 1811

      @Tony Ghost 1811, 24.02.2017 - 22:48

      Usudio bi se rec.

    • afaron

      @Tony Ghost 1811, 25.02.2017 - 10:20

      Većina unutrašnjosti uređaja otpada na bateriju. Ali mašina jednostavno vuče puno struje, bar kad je riječ o zahtjevnijim igrama.

    • movie

      @Tony Ghost 1811, 25.02.2017 - 11:09

      Da su mogli i da je to isplativo napravili bi. Pa nije to hrpa idiota koja ne zna što radi. Sve ima svoj logičan razlog. Baterija je očekivanog trajanja s obzirom na konzolu i ono što treba raditi.

  • MaliMicek

    24.02.2017 - 21:03

    Smatram da je to poprilicno slabo, tj. trebala bi baterija drzati puno dulje.

  • moordrak

    24.02.2017 - 22:16

    A što bi vi? 15 sati autonomije? Dobro je netko od vas uopće pogledao video? 2 i pol sata je više nego super.

  • pesek32

    24.02.2017 - 23:25

    Ok trebala je bit duža al iskreno čemu? Nitko neće igrat vani više od 2 sata. Ako si doma logično igraš na TV-u.

  • PrydaCro

    25.02.2017 - 10:24

    Nije bit toga na kraju krajeva koliko sati bi baterina trajala. Bitno da se sere bezveze jer ti sto seru ionako ga ne bi kupili. I nisam nikakav fanboy ili ovca nekog branda svi su oni tu da zarade lovu ostalo je nebitno. Samo je cinjenica da je ovo leglo Sonijevo nista vise.

    • Goran1234

      @PrydaCro, 25.02.2017 - 10:47

      Slažem se,treba biti realan…mi smo inače svi bogati i najpametniji,imamo svi PS4 Pro,VR,4k televizore i normalno diplomu iz elektronike,doktori znanosti…Ja evo volim Nintendo i Zeldu,nevidim problem o tome jer govorimo o tome na gaming portalu ili PSHCL-u,..mislim svatko može imati mišljenje o svemu,što je normalno i zdravo razumno… ali to mora biti s argumentima i bez mržnje,jer to onda nema nikakvog smisla.

  • Dragon3

    25.02.2017 - 10:45

    Samo ću jedno reći, PSVITI baterija traje 5-6 sati a izašla je prije koliko ono godina?

    • Zoran Žalac

      @Dragon3, 25.02.2017 - 11:16

      A i tamo je ovisilo od igre. Mislim da je Uncharted isto tako vukao 3 sata max, ali to je bila još niža rezolucija i manji ekran (premda OLED). Ono što je kod Vite bilo zakon što se baterije tiče – je da je u stand by modu bez uključene igre mogla trajati i po mjesec dana. Takvu štedljivost baterije u osnovnom načinu rada vidio sam samo kod nekih e-book readera još.

    • Czar

      @Zoran Žalac, 25.02.2017 - 11:36

      Sve to stoji samo treba napomenuti da je Vita dobacila 3 sata s Unchartedom negdje početkom 2012. godine…

    • Stajic51

      @Czar, 25.02.2017 - 16:37

      Šta hoćeš time da kažeš?
      Switch je mnogo, mnogo sposobnija konzola od Vite i očigledno vuče mnogo više energije. I Nokia 3310 je imala bateriju koja je trajala 4 dana u poređenju da modernim telefonima gde baterija traje po par sati.

    • Goran1234

      @Stajic51, 25.02.2017 - 17:23

      Stari nevrjedi 😀

    • Dragon3

      @Zoran Žalac, 25.02.2017 - 12:28

      Apsolutno se slažem :)

  • delko

    25.02.2017 - 22:10

    S obzirom da je Switch prvenstveno kucna konzola sa handheld dodatkom – 2.5 sata na max postavkama je sasvim ok 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!