HCL.HR

Trailer za Watch Dogs 2 nas vodi na šetnju predivnim San Franciscom

Juraj Bevandić 25.10.2016.   •   14 komentara   •   Trailer


Marcus iz Watch Dogsa 2 nas pozove van da nas upozna s prekrasnim San Franciscom, a onda ne može prestati pričati o politici i hakiranju. Kužimo čovječe, daj skuliraj malo.

Eh taj Marcus, tip samo zna pričati o korporacijama i hakiranju. Sva sreća hakiranje je u Watch Dogs 2 stvarno zabavno, a i grad je puno zanimljiviji od tmurnog Chicaga iz jedinice. Mi smo već hakirali San Francisco na E3 sajmu i rezultate možete vidjeti u našoj najavi, a igru smo ponovno igrali i nedavno u Parizu gdje smo se uvjerili da dobro napreduje.

Znamo da neki preferiraju ozbiljan ton prve igre. Čini li se vama ovaj setting zanimljivijim?

Komentari (14)

  • Virty

    25.10.2016 - 16:05

    1-ca mi je bila super, pa u tom duhu kupujem i 2-ku 🙂

  • RapthorPechina

    25.10.2016 - 16:17

    Ljepo . Izgleda zabavno i privlačno

    • blacklist0907

      @RapthorPechina, 25.10.2016 - 16:31

      Sjetimo se svi jedinice…izgledala je bolje;)

    • closingtime

      @RapthorPechina, 25.10.2016 - 16:42

      “Izgleda” E da, tako je sa svakom ubisoftovom igrom….

    • blacklist0907

      @closingtime, 25.10.2016 - 17:11

      Sa svakom njihovom igrom poslije assassins creed 2…nakon toga samo greed

  • Silvio_7Tech

    25.10.2016 - 19:28

    ¸Grafika na razini GTA V za X360 i PS3. Također, opet je polu plastična fizika itd…

    • blacklist0907

      @Silvio_7Tech, 25.10.2016 - 21:20

      Nakon gta 5 bruka mi se vozit u watch dogsima

    • baDarmageddoN

      @blacklist0907, 25.10.2016 - 23:21

      Ne, vožnja na gta v je rijetko zabavna u takvim igrama. Oduvijek je gta bio sinonim za vrhunsku vožnju. I sa letećim i sa plovećim i sa cestovnim vozilima.

  • baDarmageddoN

    25.10.2016 - 23:18

    Jesam u manjini ali nije me briga… Ne vjerujem da će ova igra ispraviti loše stvari iz jedinice. Imati će par novina koje su dobre i koliko sam idio neke koje su glupe. Što se tekstura tiče, ne mogu komentirati Ubisoftove igre (većinu njih) a da ne zvučim kao hejter. Loše teksture. Takozvani gameplay trailer u odnosu na izgled igre kada izađe je kao da se radi o dvije različite igre. Optimizacija prvih par mjeseci nije za komentirati. Bugova ima na skoro svakom koraku. Voice acting je beživotan. Sve u svemu, Jedan GTA koji je izašao na x360 ne izgleda bolje ali je sigurno bolja igra. U to sam siguran i prije izlaska WDa. Očekujem prosječnu igru. Čekao sam i WD i TheDivision i TheCrew i ACU kao igrač ali ostao sam razočaran kao balavac. WD2 i Wildlands- od tih igara ne očekujem puno. Od WDa skoro ništa što se tiče gameplaya, priče te imerzivnosti. Wildlands pak više nisam siguran. Sa dobrom ekipom mogao bi biti dobar. Međutim, ja u takvim igrama radim planski i teško je kada uz sebe imaš igrače koji misle da su Rambo. Da se vratim na temu…fail kao i division. Znam da i division ima svojih fanova ali ja nisam jedan od njih.

    • Anomaly

      @baDarmageddoN, 26.10.2016 - 12:07

      Bome su i zaslužili da im čovek ništa ne veruje. 🙁 Možda se poprave… možda. 😉

    • Mixa

      @baDarmageddoN, 26.10.2016 - 13:07

      Dok sam citao pocetak tvog komentara hteo sam da se slozim, ali kada sam procitao ostatak… jednostavno ne mogu. Razumem da nisi zadovoljan Watch Dogs-om i Assassin’s Creed Unity-em, kao i veci broj igraca, ali ne razumem nikako zasto ti se ne svidjaju Division i The Crew?! Te dve igre su bas kvalitetne. Sto se tice WD2, siguran sam ( mada se to kod Ubisoft-ovih igara ne moze uvek reci 😀 ) da igra nikako nece biti fail, jer oni mogu da naprave samo bolju igru od WD jedinice. To kazem zato sto mislim da su i sami svesni sta nije valjalo u jedinici i da ce to u dvojici da isprave. Ludo zvuci, ali sam siguran u to.

    • baDarmageddoN

      @Mixa, 26.10.2016 - 14:08

      Jednostavno mi se ne sviđaju. Htio bih da nije tako, jao bih htio. The Crew sam dobio besplatno prošle godine i ne mogu reći da sam ga puno igrao. OK je igra ali mhanika vožnje je bila koma. Dolaskom WildRidea (sa kojim je i za original došla grafička, mehanička i ina nadogradnja) igra je postala mnogo bolja. Division nema smisla niti komentirati. 5 sati mi je bilo dovoljno da vidim sve što igra nudi. WD mi je čak bio i dobar ali protagonist je bio prazan kao svemir. Da se razumijemo, nisu to loše igre. Međutim, niti jedna od njih nije kompletna. Svaka ima nešto u čemu je dobra ali i jako puno toga u čemu je katastrofalna. Ne znam, više preferiram potpune igre poput GTA V, Witchera 3 i tako to. A koliko sam gledao “gameplay” trailere WD2 osim one fore kada se kontroliraju automobili i takve stvarčice nisam vidio ništa da mi pokaže zašto ta igra ima šanse biti bolja od prvog dijela. Koji mi je, ponavljam, čak bio dobar ali failao je i u online komponenti i u zaključavanju grafičkih postavki (što je bitno samo zbog Ubisoftove laži, inače je igra dosta lijepa), praznom pričom i praznim likom te dosta bugova. Na momente fenomenalna a opet u globalu prosječna igra u odnosu na jedan GTA kojeg jednostavno treba usporediti sa WDom jer imaju istu publiku, odnosno ciljaju na istu publiku. WD je imao veliki potencijal prema mojem mišljenju ali WD2 mi za sada ne izgleda kao da bude igra kakvu ja želim. Daleko do toga da neće biti dobra, poput originala ali nedovoljno dobra za mene da ju kupim. Dok, opet moram spomenuti- GTA V je igra za koju čovjek ne treba uopće razmišljati da li će ju kupiti nego kada.

    • Mixa

      @baDarmageddoN, 26.10.2016 - 17:28

      Bas opsiran komentar. 🙂 Da, u pravu si, te igre jesu dobre, ( ipak su to sve AAA naslovi ) ali imaju i odredjene nedostatke. I sam si neke spomenuo, kao kod recimo Watch Dogs-a. Ta igra ima gresaka, ali je ipak veoma igriva i zabavna. Kao i The Division, The Crew, Assassin’s Creed Unity. Sto se tice poredjenja sa GTA 5. Mislim da, ne samo Watch Dogs i slicne igre, vec i mnoge igre iz drugih zanrova ne mogu da se porede sa GTA 5. Grand Theft Auto 5 je remek-delo! Igra koju sam presao u jednom dahu. Igrao sam ja nju danima i nedeljama, i mogu reci da je to jedna od najzaraznijih igara koju sam u zivotu odigrao. 😀

  • hpollowda

    26.10.2016 - 09:09

    Ptice na grani bi vec trebale znati da se za ubisoftove igre cekaju reviewovi bez obzira kako privlacno gameplay i demoi izgledali. Ova igra izgleda manje uštogljeno, ispoliranije i zabavnije od prethodnika i ne vidim što bi točno mogli downgradeat jer niti ne izgleda pretjerano spektakularno no bez obzira na to – procitaj prvu recenicu opet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?