HCL.HR

Tvorci Trine serijala lansirali su novu igru

Zoran Žalac 05.12.2017.   •   4 komentara   •   Trailer


Duhovni nasljednik Trine serijala, na magiju fokusirani Nine Parchments, od danas je dostupan na Nintendo Switch platformi.

nine-parchments

Razvojni tim Frozenbyte završio je sa svojim Trine serijalom, ali se od njega nisu daleko odmaknuli. Njihova nova igra zvana Nine Parchments također je kooperativna avantura smještena u fantazijskih svijet. Ovoga puta, naglasak nije na platformerskim nego akcijskim elementima kroz korištenje različitih vrsta čarolija.

Nine Parchments od danas je dostupan ekskluzivno za Nintendo Switch konzolu. Igra će kasnije doći na PC, PS4 i XBOX, ali datum izlaska tih verzija za sada nije otkriven.

Komentari (4)

  • nikolapro55

    05.12.2017 - 18:54

    Mnogo podseća na Magicka serijal 😀

  • Zvonimir Komar

    05.12.2017 - 22:18

    Jao. Katastrofa. Izgleda kao poor man’s Trine + neka generička Titan Quest/Torchlight ARPG kombinacija. Šteta što su se tako žestoko uništili s Trine 3 da su spali na ovo. Meni drag studio. Ako procjenjuju da će im ovo pomoći da financijski izađu iz krize, želim im sretno i držim fige.

  • L3gi0naR

    06.12.2017 - 05:52

    Nakon onog fijaska sa Trine 3,mislio sam da su se opametili.Ali oni i dalje nastavljaju po svome.

  • Mixa

    07.12.2017 - 14:01

    Momci i devojke iz Frozenbyte-a, zaista, znaju da rade odlicne igre. Dobro, Trine 3: Artifacts of Power i Shadwen su, mozda, izuzeci od tog pravila. 😀 Ozbiljno, rade kvalitetne igre, razlicite zanrove, a grafika u njihovim igrama je za 10.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?