HCL.HR

U trećem mjesecu vozit ćemo najzahtjevniju motociklističku utrku na svijetu uz TT Isle of Man

Zoran Žalac 20.01.2018.   •   3 komentara   •   Trailer


Službena igra najduže adrenalinske utrke na svijetu dobila je novi trailer te se polako priprema za paljenje motora u trećem mjesecu ove godine.

TT_Screen_3

Ljubiteljima motornih sportova natjecanje pod nazivom Isle of Man Tourist Trophy jedno je od najzanimljivijih i najuzbudljivijih u ponudi. Održava se jednom godišnje, još od 1907. godine, a predstavlja vrhunac izazova u motociklizmu. Naime, jurnjava se u ovom natjecanju odvija na uskim, vijugavim dionicama s preko 250 zavoja koje vozači moraju savladati što brže mogu.

S obzirom da motociklističke igre nisu baš česta pojava u svijetu videoigara, ovo natjecanje jedno je od rijetkih koje ne možete iskustiti u virtualnom obliku. No, i to će se uskoro promijeniti jer Isle of Man TT uskoro dobiva službenu igru. Točnije rečeno, dobiva ju u trećem mjesecu u verzijama za PC, PS4 te XBOX, a kako će TT Isle of Man izgledati, provjerite u donjem traileru.

Komentari (3)

  • Momentum

    21.01.2018 - 17:43

    To super,ovo sam čekao,već dugo vremena igram Ride 2 ovo će mi sjest.

  • Fr3dY

    22.01.2018 - 18:27

    Cini se doista zanimljivo ali ne bih rekao da cu poigrati

  • goldfinger

    22.01.2018 - 19:55

    Isle of Man je,definitivno,najluđa utrka na svijetu,i konačno da je nekom došlo iz dupeta u glavu da napravi igru po njoj…I sve je to super,ali mislim da su mogli staviti malo više stvarnih gameplay snimki,a ne onih for real…Da bar otprilike znamo što se može očekivati..A ovako,za sad,znamo k…c.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?