HCL.HR

Ubisoft je napokon prikazao vanzemaljce u Rainbow Six Siege

Zoran Žalac 19.02.2018.   •   5 komentara   •   Trailer


Premda su do Outbreak eventa u Rainbow Six Siegeu ostala još dva tjedna, Ubisoft nas je počastio prvim prikazom na vanzemaljske protivnike, kao i nekolicinom savjeta za igranje s novim operativcima.

Kao što smo već pisali, idućeg mjeseca u Rainbow Six Siege svratit će vanzemaljci. Njihov jednokratni posjet u sklopu Outbreak događanja rezerviran je za razdoblje od 06. 03. do 03. 04. i bit će besplatan za sve igrače Ubisoftove hit igre. No, ako ste pomislili da ćemo do tada morati čekati da bismo vidjeli te vanzemaljce – ništa od toga, Ubisoft ih je otkrio već u novom traileru.

No, vjerojatno ćemo im biti zahvalni i na tome što su nam uz trailer ponudili i nekoliko korisnih savjeta kako se ponašati u obračunu s prvim neljudskim protivnicima Rainbow Six igara. Neki će reći da su u Ubisoftu poludjeli i da ovo nema veze s vezom, ali nama se sviđa riskantan potez kojim žele unijeti malo raznovrsnosti i živosti u samu igru.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • MoGaming

    19.02.2018 - 21:31

    Uvijek zombie ili nesto slično njima.

  • PsiHoGujaR

    19.02.2018 - 22:39

    Glupost

  • darkstar

    20.02.2018 - 13:28

    To više liči na zombije nego na vanzemaljce.

  • TeroXCro

    20.02.2018 - 23:30

    Vjerojatno najgenijalniji update odkad igram igru. Gamemode je zakon sa prijateljima na Pandemic težini i postane clusterfuck čim počne. Većina callova iz multiplayera prerasta iz “lik u toj i toj sobi” u “šta je ovo koja p materina diži me s poda”. Dodavanjem raw inputa dali su mom Ryzenu boost od 30 framova i sad većinu mapa držim stabilno iznad 144 fps-a. Eto jedino što Blitz sad označava njemačke divizije za vrijeme WW2 i strah i trepet je igre ali rekli su da će ubrzo popraviti.

  • Andrash

    21.02.2018 - 07:57

    Eh da mi je netko rekao da će Rainbox Six serijal jednog dana imati vanzemaljce…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?