HCL.HR

Zaigrao sam Sonic Forces – je li ova igra prebrza za mene?

Igor Belan 23.11.2017.   •   8 komentara


Sonic Forces počinje s levelom toliko brzim da će vas zbuniti, ali kasnije se brzina malo smiri, počinjete bacačem plamena uništavati stvari, a priča postaje čak polu-interesantna. Evo našeg prvog pogleda!

Označeno sa:

Komentari (8)

  • IvanHR

    23.11.2017 - 21:25

    Pitanje je tko je brži Sonic ili Flash 🙂

  • delko

    23.11.2017 - 21:32

    Simpatican platformer 🙂 Klasican Sonic – ljubitelji platformeri bi trebali biti zadovolji, mislim da cu ga uzeti za Xbox One 🙂

  • HARRIBO

    24.11.2017 - 01:35

    Meni je ovo blago rečeno – očajno. Osim što je prebrzo (čitaj; nepregledno) i kičasto, još me zaboli glava gledajući video, skoro sam epilepsiju dobio. Sonic je propao čim je napravljena prva 3D igra i mislim da bi s ovim nastavkom trebali zaključiti cijeli Sonic serijal. Također, ne znam koliko ima smisla truditi se oko recenzije za ovu igru, nema baš nekog smisla. (Sonica sam igrao još u vrtiću, ako govorimo o prvom djelu ikad, veliki sam fan, nisam hejter… Tek tako kažem :D).

  • Dragan[MKD]

    24.11.2017 - 02:09

    Ah Igore, igra moje mladosti, kako sam imao Segu i ovo je bila jedna od dvije igara koji sam imao, ovo sam igrao non stop, znao sam svako televizor sakrijen u palmi, svaki dio staze, svaki level za skupljenje prstene i dijamante. A probao sam zaigrati taj prvi Sonic preko emulatoru ali sad sam jako los, sve mi je prebrzo i konfunzo, a tad sam bio PRO na nekih 5-6-7 godina. Da se covijek zacudi.

  • BojanDerventa

    24.11.2017 - 23:24

    Igore,pratim te dugo I svaki put hocu da ukazem barem po meni na jednu kazem ponovo,po meni iritatnu stvar koju radis tokom kometarisanja videa. A sad mi je stvarno zasmetalo. A to je. Da svaku recenicu u nekom tutorijalu ili nekoj uvodnoj sceni igre,moras iritatno procitati na glas. Ali bas od prvog do zadnjeg slova. Kazem odlicno radis svoj posao I ispratio sam 70% vaasih video klipova. Ali ova stvar mi smeta. Pa cak procitas I kad u tekstu pise stisni odredjenu tipku,uradi to I to,ali na engleskom. I da ima deset.recenica ti bi ih procitao na glas. Mislim da je to suvisno. Mi znamo da znas engleski I pricati I citati,ali molim te nemoj svaku recenicu.

    • Igor Belan

      @BojanDerventa, 25.11.2017 - 06:20

      Ja ti to radim da vi skužite da je znam engleski :))) Ma ne radim to zato stari, koji vrag. Radim to da zapravo to pročitam i skužim… da mogu nastavit igrat sa tom informacijom na umu, inače mi propadne video kad se sljedeći put susretnem s nečim i ne znam odreagirat jer nešto nisam pročitao prije. Pročitam ih na glas jer se to prirodnije uklapa u video u kojem ionako konstantno pričam nego da ih čitam u sebi i onda u post produkciji režem dio gdje sam ih čitao i šutio. Osim toga, dok ih ja čitam – vi imate savršen prozor prilike da pročitate istu poruku na miru (obično nešto drugo govorim prije nego pročitam poruku, a želim da čujete i što govorim i da imate vrijeme u videu samo da poruku usvojite) pa da zajedno možemo nastaviti s tom informacijom na umu. Često te poruke i preskočim ako procjenim da su nepotrebne ili imaju previše teksta… ali da – potrebne su u ovakvom formatu videa i znam da te iritira to, ali morat će tako biti i dalje 🙂

  • tree_boa22

    25.11.2017 - 13:24

    Svaka čast onome tko ovo može igrat duže od sat vremena, mene glava zabolila od 10 minuta gledanja videa.

  • Goran1234

    25.11.2017 - 13:39

    Gameplay stvarno brz i zbunjujuči ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?