HCL.HR

Nova Zelda krade elemente drugih akcijskih RPG-ova, ali to je okej

Juraj Bevandić 02.12.2016.   •   5 komentara   •   Trailer


U novom gameplay prikazu Zelda: Breath of the Wild upoznajemo novo područje i rasu, a Link je očito bio na instrukcijama mačevanja u Dark Soulsu.

Jutros je na prije The Game Awards sajma prikazan kratki video u kojem nam je Nintendo skoro otkrio princezu Zeldu iz Breath of the Wilda, no ipak su odlučili na samom sajmu prikazati još gameplaya u novom području koje izgleda neobično isprano, monotono i ne pretjerano zanimljivo.

Srećom, Breath of the Wild očito posuđuje elemente iz raznih serijala poput The Elder Scrollsa i Dark Soulsa, pa sam gameplay izgleda dovoljno interesantno da se iskupi za nedostatak šarma kakav bi očekivali od novog Zelda naslova. Ovaj prikaz je igran na Wii U konzoli i moramo dodati da smo pomalo razočarani trzuckavim performansama i nadamo se da će se to još izgladiti.

Izgleda li vam nova Zelda dovoljno interesantno da nabavite Wii U ili Switch?

Komentari (5)

  • Stjepan Fikter

    02.12.2016 - 20:31

    Nisam baš impresioniran s ovim prikazom kako s gameplay tako i s grafičke. Preloše ovo izgleda za WiiU kada su sve boje tako isprane.

  • RedEy3

    03.12.2016 - 12:58

    Što je s ovim ispranim bojama?

  • Marac Marko

    03.12.2016 - 13:37

    Pa to je Nintendo, to je najgluplja igra, zasto ju opce komentirati, tko to jos objavljuje a da nije Sony… Svasta.. :O 😛

  • Stajic51

    03.12.2016 - 18:38

    Igra izgleda fantastično, grafika je u Zelda igrama najmanje bitna stvar, uživao sam u Link to the Past isto koliko i u Skyward Sword i Wind Waker HD.
    Definitivno će biti u užem izboru za GOTY 2017.

  • Mixa

    03.12.2016 - 20:48

    Meni izgleda dosta dobro. Ako nesto ne valja, oni ce to da isprave do izlaska igre. Do sada sam uzivao u The Legend of Zelda igrama, a sigurno cu i da nastavim tako. 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?