HCL.HR

Video

Posljednji trailer za Bulletstorm: Full Clip Edition je možda najneočekivaniji glazbeni spot ikada

Juraj Bevandić prije 3 sata

Bulletstorm se vraća za dva tjedna u ljepšem, sadržajnijem i ubojitijem izdanju nego ikad, na što bi nas trebao podsjetiti ovaj… glazbeni spot?

Inženjeri mogu varati u igrama poput pikada i uživo

Juraj Bevandić prije 4 sata

Bivši NASA-in inženjer dizajnirao je i napravio ploču za pikado koja se namjesti da svaka njegova strelica pogodi sredinu, a izmakne protivničkim strelicama.

Dark Souls je skoro završio s ubijanjem u pojam, evo trailera za zadnji DLC u Souls serijalu

Zoran Žalac prije 5 sati

Dark Souls 3 idućeg utorka dobiva svoje finalno proširenje, ujedno i možda i zadnji DLC u Souls serijalu. Ne morate ni sumnjati da će vas sa stilom napatiti prije konačnog pozdrava.

HCL VideoIgramo Konu (EP3): Detektiv protiv vukova

Igor Belan prije 7 sati

U našoj trećoj epizodi iz Kone istraga misterija na sjeveru Kanade odvodi našeg detektiva do jednog snowmobila, ali i vukova u šumi, no srećom – ponio je pištolj.

Novi Crash Bandicoot treba vašu pomoć, posudite mu svoje pokrete

Zoran Žalac prije 7 sati

Fanovi Crasha Bandicoota i svi ostali zainteresirani mogu dati svoj doprinos remaster kolekciji tako da ubace animaciju svog pokreta u igru.

Tekken 7 udara snažno u キャラクタ traileru

Zoran Žalac prije 8 sati

Prisjetite se kultnih likova Tekken serijala i probajte ih prepoznati ispod hrpe trending krpica, gomile kiča, šminke i anđeoskih krila. Ako ih ne prepoznajete, nitko vam neće zamjeriti.

Clementine je prekul u traileru za novu epizodu The Walking Deada

Juraj Bevandić prije 1 dan

Treća epizoda treće sezone Telltaleovog The Walking Deada izlazi idući utorak, a trailer bi vas lako mogao nabrijati na povratak u svijet zombija nakon tromjesečne stanke.

Znate li vi što se događa i koja je ovo sprava u videu?

Juraj Bevandić prije 1 dan

YouTuber Allan Bradley snimio je kompilaciju korištenja VHS kaseta i probudio nostalgiju u nama, a sasvim je moguće da neki od naših čitatelja to nisu nikad vidjeli uživo.

Priča novog Preyja bit će skrojena našim odlukama

Juraj Bevandić prije 1 dan

Svaka naša odluka u novom Preyju trebala bi imati težinu i značaj koji ćemo doživjeti kroz priču, ali i osjetiti na svojoj koži kroz promjene u gameplayju.

HCL VideoNaučite složiti vlastiti PC uz nas i igru PC Building Simulator

Igor Belan prije 2 dana

Pogledajte kakav PC smo složili u pre-alpha verziji PC Building Simulatora i naučite osnove slaganja PC konfiguracija uz ovu besplatnu demo inačicu igre i naše komentare.