HCL.HR

Video

Batman kaže da je svaki zločinac heroj u svojoj priči

Zoran Žalac prije 2 sata

Sudeći po napetom traileru za priču u Injustice 2, sukob Batmana i Supermana u toj bi igri mogao bi biti još žešći nego onaj na kino platnu.

Upoznajte likove Mass Effect Andromede, jedan od njih je i bivša kraljica iz Game of Thronesa

Zoran Žalac prije 3 sata

BioWare je podijelio novi video za Mass Effect Andromedu koji nas upoznaje s likovima i njihovim vještinama u igri, te potvrđuje kako im glasove posuđuje dvoje glumaca iz Game of Thronesa.

Probudite se ljubitelji vlakova i vlakića – najavljen je Railway Empire

Zoran Žalac prije 3 sata

Krajem godine završit će čekanje na novu tajkunsku simulaciju željezničke tematike. Railway Empire vraća nas u Ameriku 19. stoljeća i zlatne dane kada su vlakovi bili glavni oblik transporta.

Croteam i Gamepires imaju rješenje za dosadnu borbu šakama

Zoran Žalac prije 3 sata

U prikazu igre SCUM na kojoj rade dva domaća studija doznajemo kako će funkcionirati borba u igri i zašto nije pametno ići šakama na medvjeda.

Majstor granata i hot dogova radi čuda s oružjem u VR

Juraj Bevandić prije 4 sata

U povijesti gaminga nagledali smo se svakakvih ekstremnih sportova, ali trikovi s granatama, sačmaricama i snajperima u VR su potpuno nova razina.

Nintendo napokon službeno raspakirao Switch, objasnili neke sitnice

Juraj Bevandić prije 5 sati

Kako bi im ljudi prestali krasti konzole Nintendo je odlučio službeno raspakirati Switch pred kamerama i detaljno objasniti što dobivamo i kako funkcionira.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP4): Snajperist postao Rambo

Igor Belan prije 1 dan

Prelazimo drugu misiju u Sniper Elite 4 s najboljom namjerom da je riješimo potiho, bez dizanja previše buke, ali kad situacija zagusti snajperist mora postati Rambo i potamaniti sve što se kreće.

Dungeons 3 pokušat će privući igrače novom seksi protagonisticom

Zoran Žalac prije 1 dan

Kalypso Media i Realmforge Studios najavili su treći nastavak Dungeons serijala humorističnim trailerom i novom protagonisticom koja će proširiti vladavinu Dungeon Lorda.

Lightfield je futurističko utrkivanje bez određenog puta kojim trebate ići

Zoran Žalac prije 1 dan

Hiperfuturističko utrkivanje pod nazivom Lightfield spaja arkadnu vožnju i letenje, a metaforički promatrano izgleda kao epileptični doživljaj komarca nakon što ga pošaljete prema drugom životu.

Trailer za NieR: Automatu otkrio datum izlaska PC verzije pa je naknadno povučen

Zoran Žalac prije 1 dan

Službeni trailer za arsenal elegantne destrukcije u nadolazećoj igri NieR: Automata osim datuma izlaska PS4 verzije naveo je da PC verzija stiže 10. 03., ali je ta informacija ubrzo uklonjena.