HCL.HR

Video

RETRO DOZA #203 – Resident Evil, pravi horor za naše uši

Gregor Stojev prije 17 sati

Serijal koji je bio prekretnica survival horor žanra stiže nam sa sedmicom za samo par dana. Ovu ćemo dozicu zato iskoristiti da se prisjetimo gdje je sve započelo i mane po kojima ga toliko dobro pamtimo.

HCL VideoI najbolja igra 2016. godine je…

Igor Belan prije 19 sati

Nakon višednevnog vijećanja, udaranja šakom po stolu i odlučivanja metodom kamen-škare-papir, redakcija HCL-a izabrala je kojem studiju šalje Zlatnog Dabra za najbolju igru 2016. godine! Pogledajte o kojoj igri se radi i jeste li što osvojili u nagradnoj igri Zlatnog Dabra.

Novi filmski traileri #54: Power Rangeri misle da su u videoigri

Zoran Žalac prije 1 dan

Uz pomoć prošlotjednih filmskih trailera doznali smo kako Wolverine nije najpouzdanija dadilja na svijetu te da Power Rangeri ne znaju razliku između videoigre i holograma.

Pogledajte kako bi izgledale popularne igre u svijetu Limba

Juraj Bevandić prije 2 dana

Jeste li znali da ako vizualizirate ublaživač dubine u igrama bilo koja može izgledati kao Limbo? Nismo ni mi imali pojma, ali ajde recite da ne izgleda fora.

Isprobajte besplatno i možda pomognite u izradi najzanimljivije igre o prometnim i drugim znakovima

Juraj Bevandić prije 2 dana

The Pedestrian je igra bez riječi čije su zagonetke i priča postavljene kroz razne znakove, a trenutno ju možete besplatno isprobati i onda poduprijeti na Kickstarteru.

HCL VideoStigao nam HTC Vive, pogledajte naš najskuplji unboxing video do sada

Igor Belan prije 2 dana

Nakon PlayStation VR-a u urede HCL-a stigao je i HTC Vive, najskuplji, ali po mnogima i najbolji headset za virtualnu stvarnost. Pogledajte kako izgleda izbliza i što sve donosi u kutiji u našem najskupljem unboxing videu do sada.

Yooka-Laylee otkrio svoje multiplayer modove

Zoran Žalac prije 3 dana

Pored kooperativnog multiplayera u glavnoj kampanji, Yooka-Laylee će ponuditi zabavu za četvero igrača kroz osam zasebno dizajniranih multiplayer modova.

HCL VideoIgramo Let it Die – suludu besplatnu igru za PS4 koju morate probati

Igor Belan prije 3 dana

Ako volite Dark Souls i imate PS4, a još niste isprobali Let it Die ne znam što čekate. Igra je Free to Play, nije podmukla s mikrotransakcijama, ima tone stila i atmosfere, sulude likove i zabavne borbe. Što vam još treba?

Svijet For Honora nije zamišljen da ga dijelite s drugima

Zoran Žalac prije 3 dana

Ako ste se nadali da će vitezovi, samuraji i vikinzi u pauzama između bitki podijeliti koje pićence – ništa od toga. U svijetu For Honora nema dijeljenja, samo uzimanja.

Evo kako će vas Torment: Tides of Numenera napatiti svojom borbom

Zoran Žalac prije 3 dana

Prolijevanje krvi bit će moguće izbjeći u novoj Torment igri, ali onda kada do toga dođe bolje vam je da budete upoznati s prilično jedinstvenim sustavom borbe u igri.