HCL.HR

Video

Rezolucija Battlefielda 1 na konzolama pada do šokantnih 160×90 piksela

Filip Galeković prije 11 minuta

Battlefield 1 na konzolama muči bug koji poremeti dinamični sustav razlučivosti, pa prikazuje igru u bolnih 160×90 piksela.

Pogledajte ne jedan, ne dva, nego tri videa iz prekrasne nove Zelde

Filip Galeković prije 1 sat

Ekipa iz Nintenda se dobrano raspištoljila u posljednjih nekoliko dana, te su osim brojnih podataka o svojoj idućoj konzoli u divljinu lansirali i nekoliko trailera za nadolazeću Zelda igru.

HCL VideoBattlefield 1 je napokon vani! Evo što donosi

sponzorirani članak prije 1 sat

Dočekali smo i taj dan – službeni datum izlaska Battlefielda 1 za sve tri vodeće platforme. Pročitajte ukratko što igra donosi i kakvi su prvi dojmovi.

Uživajte u prvom teaseru za Guardians of the Galaxy Vol. 2

Petra Rukav prije 6 sati

Nastavak popularnog filma Guardians of the Galaxy izlazi sljedeće godine, a ovoga puta neobična ekipa morat će se boriti da zadrži novostečenu obitelj na okupu i otkrije istinu o Star-Lordovom ocu.

HCL VideoBattlefield 1 multiplayer – naši prvi dojmovi uz meč Conquesta na prekrasnoj mapi

Igor Belan prije 19 sati

Na prekrasnoj mapi na travnatoj planini napucavamo se s hrpom drugih igrača u Battlefieldu 1 i usput bacamo prve dojmove o multiplayer komponenti igre.

Pogledajte prvi Red Dead Redemption 2 trailer

Igor Belan prije 24 sata

Svega jedna minuta bila je potrebna da ovaj Red Dead Redemption 2 trailer dosegne 60 000 pogleda na Rockstarovom YouTube kanalu. Pogledajte o čemu se radi.

Nintendo Switch je Nintendo NX, pogledajte za što je sposobna nova konzola iz Nintenda

Igor Belan prije 1 dan

Nintendo NX upravo je prikazan cijelom svijetu u obliku 3-minutnog videa, a konačni naziv nove konzole zapravo glasni Nintendo Switch. Pogledajte za što je sposobna.

Microsoft prozvao Xbox One najprodavanijom konzolom u Americi

Juraj Bevandić prije 1 dan

Microsoft je u novoj reklami svoj Xbox One besramno prozvao najprodavanijom konzolom u Americi iako znaju da to nije u potpunosti istina.

U Titanfall 2 singleplayeru sprijateljit ćemo se s robotom

Juraj Bevandić prije 2 dana

Prikazan je Titanfall 2 singleplayer u kojem ćemo upravljati Jacka koji pak upravlja titanom BT-7274 i koji putem postanu dobri prijatelji.

HCL VideoIgramo Shadow Warrior 2 i pitamo se jesu li igre prije bile bolje?

Igor Belan prije 2 dana

Lo Wang se vratio poubijati neke demone u nastavku Shadow Warrior 2! Pogledajte 20-ak minuta čistog gameplaya iz moje perspektive dok sječem svoj put do kraja misije i usput filozofiram o tome kako volim stare igre.