HCL.HR

Video

Vanquish se vrti i izgleda sjajno na PC-u, ali ima ključan bug

Juraj Bevandić prije 9 sati

Tehnička analiza majstora iz Digital Foundryja pokazala je da je Vanquish jedan od boljih portova igara Platinum Gamesa, ali igra je teža za igrače sa snažnijim konfiguracijama.

Nostalgija nas pere u deset minuta novog gameplayja iz Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Juraj Bevandić prije 11 sati

Prikazana su tri pamtljiva levela iz trećeg Crash Bandicoota koji u N. Sane Trilogy remasteru izgledaju sjajno i pogađaju ravno u srce nas koji smo ih igrali kao klinci.

HCL VideoIstražujemo čudesan otok u novoj igri Rime

Igor Belan prije 16 sati

Uz malo filozofiranja o tome kako će Rime cijeniti samo istinski gameri koji stvarno prate industriju, bacite s nama prvi pogled na ovu vrlo atmosferičnu i grafički ugodnu novu avanturu u PC izdanju.

Je li ovo najbolji sniper kill u PU Battlegroundsu koji ste dosad vidjeli?

Igor Belan prije 17 sati

Nije da smo očajni sa snajperom u Battlegroundsu, ali definitivno nismo dovoljno samopouzdani u svoje skillse da bi ovakav hitac uopće razmotrili kao opciju.

Održano je Dota 2 natjecanje u razbijanju kompjutera

Juraj Bevandić prije 1 dan

Naučili smo se da gaming turniti slave najspretnije igrače, ali nedavni Dota 2 turnir je imao segment natjecanja posvećen rage-quitu i razbijanju računala. Nije šala, ljudi su se stvarno natjecali tko će “bolje” poludjeti.

The Walking Dead igra spremna je zaključiti svoju treću sezonu

Zoran Žalac prije 1 dan

Završnica treće sezone Telltaleovog The Walking Deada stiže nam idućeg tjedna, a trailer za nju prikazuje kakve sve tenzije možemo očekivati u zadnjoj epizodi zvanoj From the Gallows.

HCL VideoIgramo Little Nightmares (EP9): Ovo je stvarno kraj igre?

Igor Belan prije 1 dan

Kao što ste pretpostavili u komentarima prošle epizode, u ovoj doživljavamo kraj Little Nightmaresa, ali kakav je to kraj pobogu? Evo i moje teorije o tome kakvu priču ova igra zapravo priča.

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP6): Što mislite, zašto gol jašem dinosaura?

Igor Belan prije 2 dana

Potpuno opremljen i zaštićen šaptač dinosaurima u prošloj epizodi, potpuno gol jadnik u sljedećoj? Zašto? Kako? Kome?! Evo odgovora…

Domaća igra Faraway: Puzzle Escape postiže značajan uspjeh na mobilnom tržištu

Zoran Žalac prije 2 dana

Hrvatski razvojni tim Pine Studio kojega smo upoznali kroz naslov Seum: Speedrunners from Hell nedavno je izbacio mobilnu igru Faraway: Puzzle Escape koja spaja gameplay The Witnessa i estetiku Journeya.

Rime izlazi sutra, pogledajte zašto bi vas mogao dirnuti

Zoran Žalac prije 2 dana

Puzzle platformer inspiriran Malim princom i djelima japanskog Studija Ghibli sutra će se pojaviti na PC-u i konzolama, a zadnji trailer otkriva kakav ugođaj možete očekivati u samoj igri.