HCL.HR

Video

HCL VideoBorba For Honora je ponekad čisti gušt (multiplayer gameplay)

Igor Belan 06.03.2017.

Pogledajte kako pokušavam pohvaliti inovativan pristup borbi For Honora dok me tri neprijatelja pokušavaju sasjeći u mom prvom izletu u multiplayer vode igre.

HCL VideoIgramo For Honor singleplayer (EP3): Samuraj protiv vikinga

Igor Belan 21.02.2017.

Nisam vam planirao posnimiti ovu misiju, ali čim je počela znao sam da moram. Ovo je prvi susret Vikinga i Samuraja u For Honor single-playeru i evo kako je prošao iz moje perspektive.

HCL VideoIgramo For Honor singleplayer (EP2): OVA GOSPOĐA ME ŽELI… UBITI

Igor Belan 18.02.2017.

Pokazali smo vam početak viteške kampanje, no sada je vrijeme da skočimo malo unaprijed i pokažemo vam kako izgleda jedna vikinška misija u kojoj jednoj gospođi strašno smeta moja golema sjekira.

HCL VideoIgramo For Honor singleplayer (EP1): POSTAO SAM CRNI VITEZ

Igor Belan 14.02.2017.

Kakvi su to crni vitezovi pitate se? Pitam se i ja! No upravo sam postao dio njihovih redova nakon završene prve singleplayer misije upravo izašlog For Honora. Evo kako je to prošlo.

For Honor je spreman za borbu, osvajanje i slavu

Zoran Žalac 13.02.2017.

Iz Ubisofta nam obećavaju da će biti dobri i da ubuduće neće izbacivati još trailera za For Honor. Ovo im je zadnji, časna samurajska!

HCL VideoIgramo For Honor: OVO JE PRENAPETO!

Igor Belan 10.02.2017.

Da vas podsjetimo da je počela open beta For Honora i pokažemo još malo gameplaya zaigrali smo dva suludo napeta meča 2v2 Brawla protiv random Nijemaca. Pogledajte kako to rade vrlo osrednji igrači!

Prošećite se bojištem For Honora u interaktivnom 360° traileru

Zoran Žalac 07.02.2017.

U nadolazećem For Honoru nećete baš imati vremena za razgledanje okoliša zato bolje iskoristite priliku u interaktivnog traileru koji podržava i VR uređaje.

HCL VideoIgramo For Honor betu – rasturamo u Duelu i dijelimo 100 keyeva!

Igor Belan 28.01.2017.

Zatvoreni beta test For Honora je počeo, ali džabe vam ta informacija ako nemate Closed Beta key. E pa mi ih imamo 100 i dijelimo vam ih šakom i kapom! Plus, pogledajte kako rasturamo u Duelu.

Svijet For Honora nije zamišljen da ga dijelite s drugima

Zoran Žalac 20.01.2017.

Ako ste se nadali da će vitezovi, samuraji i vikinzi u pauzama između bitki podijeliti koje pićence – ništa od toga. U svijetu For Honora nema dijeljenja, samo uzimanja.

Ubisoft će vas novim For Honor trailerom naučiti što je to čast

Zoran Žalac 11.01.2017.

Povodom najave zatvorenog beta testiranja krajem ovog mjeseca, Ubisoft je za svoj For Honor pripremio poetičan igrani trailer na temu časti.