HCL.HR

Video

HCL VideoIgramo For Honor singleplayer (EP2): OVA GOSPOĐA ME ŽELI… UBITI

Igor Belan prije 20 sati

Pokazali smo vam početak viteške kampanje, no sada je vrijeme da skočimo malo unaprijed i pokažemo vam kako izgleda jedna vikinška misija u kojoj jednoj gospođi strašno smeta moja golema sjekira.

HCL VideoIgramo For Honor singleplayer (EP1): POSTAO SAM CRNI VITEZ

Igor Belan prije 5 dana

Kakvi su to crni vitezovi pitate se? Pitam se i ja! No upravo sam postao dio njihovih redova nakon završene prve singleplayer misije upravo izašlog For Honora. Evo kako je to prošlo.

For Honor je spreman za borbu, osvajanje i slavu

Zoran Žalac prije 6 dana

Iz Ubisofta nam obećavaju da će biti dobri i da ubuduće neće izbacivati još trailera za For Honor. Ovo im je zadnji, časna samurajska!

HCL VideoIgramo For Honor: OVO JE PRENAPETO!

Igor Belan prije 1 tjedan

Da vas podsjetimo da je počela open beta For Honora i pokažemo još malo gameplaya zaigrali smo dva suludo napeta meča 2v2 Brawla protiv random Nijemaca. Pogledajte kako to rade vrlo osrednji igrači!

Prošećite se bojištem For Honora u interaktivnom 360° traileru

Zoran Žalac 07.02.2017.

U nadolazećem For Honoru nećete baš imati vremena za razgledanje okoliša zato bolje iskoristite priliku u interaktivnog traileru koji podržava i VR uređaje.

HCL VideoIgramo For Honor betu – rasturamo u Duelu i dijelimo 100 keyeva!

Igor Belan 28.01.2017.

Zatvoreni beta test For Honora je počeo, ali džabe vam ta informacija ako nemate Closed Beta key. E pa mi ih imamo 100 i dijelimo vam ih šakom i kapom! Plus, pogledajte kako rasturamo u Duelu.

Svijet For Honora nije zamišljen da ga dijelite s drugima

Zoran Žalac 20.01.2017.

Ako ste se nadali da će vitezovi, samuraji i vikinzi u pauzama između bitki podijeliti koje pićence – ništa od toga. U svijetu For Honora nema dijeljenja, samo uzimanja.

Ubisoft će vas novim For Honor trailerom naučiti što je to čast

Zoran Žalac 11.01.2017.

Povodom najave zatvorenog beta testiranja krajem ovog mjeseca, Ubisoft je za svoj For Honor pripremio poetičan igrani trailer na temu časti.

HCL VideoViking protiv vikinga – drugi pogled na For Honor single-player

Igor Belan 20.12.2016.

Bacite s nama još jedan pogled na single-player kampanju igre For Honor, ovaj put uz misiju s brutalnim Vikinzima u glavnoj ulozi gdje osim klasične borbe imamo i jedan susret s bossom i jurnjavu konjima pred kraj.

HCL VideoVitez protiv vikinga – igrali smo For Honor single-player

Igor Belan 15.12.2016.

Ubisoft nas je pozvao u Pariz da zaigramo For Honor par mjeseci prije izlaska. Između ostalog probali smo po prvi put i single-player pa evo čistog PC gameplaya iz jedne misije uz naše prve dojmove.