HCL.HR

Ni gusari u Sea of Thieves neće biti otporni na alkohol

Petra Rukav 22.09.2017.   •   4 komentara


Sea of Thieves kaže da gusar nije pravi gusar ako barem jednom tjedno ne strusi koju bačvicu ruma. No samo zato što ste gusar u igri ne znači da vas alkohol neće udariti u glavu. Udara on itekako.

sea-of-thieves top10

Microsoft je nedavno održao jedan gaming event u Londonu gdje su mnogi mogli isprobati nadolazeću gusarska igra Sea of Thieves. Mi smo ostali lišeni tog privilegija i malo nam je bilo krivo kada smo čuli što su neki doživjeli u ovom kooperativnom naslovu. Priča ide ovako nekako:

Kao i svaki „pošteni“ gusar ni vi niste ni po čemu drugačiji kada pričamo o čuvanju bačvice ruma pored svojeg kreveta. Isto tako, zbog opasne sadašnjosti i nesigurne budućnosti, volite biti pripravni na sve pa nikamo ne putujete bez litrice u unutarnjem džepiću svoje jakne.

Bez obzira u kojoj se situaciji nalazite, čak i ako je pitanje života i smrti, ponekad je nemoguće odoljeti tom slatkastom mirisu ruma stoga jednostavno iskapite čitavu bocu i ne razmišljate o posljedicama. Vaše pijančevanje može pogubno završiti za vas, ali i vaše kolege, što nikada nije dobra ideja kada želite sklopiti nova prijateljstva.

Naime, osim što ćete morati proživjeti duplu dozu morske bolesti – jer ne njiše se samo brod na kojem teturate – prelaženje kroz vrata te penjanje po stepenicama na trenutak će vam izgledati teže od rješavanja Rubikove kocke.

Gledano u cjelini, Sea of Thieves nam očito želi poručiti da alkohol i igranje ne idu skupa. Kako se ono kaže – Sve je to divno i lijepo dok netko „slučajno“ ne padne s palube broda i utopi se.

Komentari (4)

  • baDarmageddoN

    22.09.2017 - 19:20

    Ovo je već treći ili četvrti put da se SOT tema povezuje sa alkoholom. Mislim da smo shvatili 😀 Ili nema ništa drugo osim toga da se priča, vezano za tu igru?

    • Petra Rukav

      @baDarmageddoN, 22.09.2017 - 19:37

      Ništa, stari. Samo gusari, rum i opijanje. Za još bolje iskustvo preporuča se da se igra samo kad si nacugan. 😉

    • baDarmageddoN

      @Petra Rukav, 22.09.2017 - 20:22

      Kakpa

  • JADRO

    22.09.2017 - 20:37

    Ko da ih je Grdović otac!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?