HCL.HR

Iron Wings vraća 2. svjetski rat kroz zračne bitke avionima

Zoran Žalac 08.05.2017.   •   1 komentara


Krajem ovog mjeseca na Steamu će se pojaviti igra kojoj uspjeh na Kickstarteru nije bio suđen. Može li Iron Wings na kraju privući pozornost igrača unatoč sabotaži?

iron-wings

Publika na Kickstarteru prošle godine nije izrazila veliku sklonost prema projektu zvanom Iron Wings. Ta avionska pucačina smještena u eri 2. svjetskog rata nije uspjela prikupiti dovoljno sredstava za razvoj, ali je developer nekim drugim putem uspio složiti igrivu verziju Iron Wingsa pa će igra biti dostupna već od kraja ovog mjeseca – i to ne u Early Access izdanju, koliko smo uspjeli shvatiti.

Riječ je o prilično arkadnoj igri letenja koja prati priču dvoje protagonista – Jacka i njegove Amelije u lovu na tajnu udrugu Ahnenerbe nacističkih arheologa i znanstvenika. Iako je radnja fikcijska, razvojni tim istraživao je stvarne događaje i arhivsku građu iz tog vremena pa možemo očekivati koliko-toliko autentične prikaze zračnog ratovanja.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • AaboOs

    08.05.2017 - 18:45

    Trčalo pored Wt-a. Toliko sam se zasitio avio i tenkovskih bitaka tokom godina, da mi ovo ne izgleda primamljivo ni sa crvenom mašnom na vrhu. Al vjerujem da će i ovo naći svoju publiku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?