HCL.HR

28 posto korisnika iPada koristi ga uglavnom za gaming

Igor Belan 10.07.2010.   •   1 komentara


Nedavno provedeno istraživanje Resolve Market Researcha pokazuje kako popularni tablet iz Applea, iPad, polako uzima sve veći komad udjela na tržištu handheld konzola.

Nedavno provedeno istraživanje Resolve Market Researcha pokazuje kako popularni tablet iz Applea, iPad, polako uzima sve veći komad udjela na tržištu handheld konzola. Prema istraživanju, 28 posto ispitanih vlasnika iPada izjasnilo se kako je njihova primarna upotreba ovoga tableta upravo za gaming svrhe. 23 posto ispitanika je izjavilo kako u izboru između iPada, pametnih telefona i prijenosnih konzola, upravo iPad pruža “najugodnije iskustvo za igranje video igara”.

Interesantno je i kako je 38 posto ispitanika na pitanje “Koji prijenosni uređaj nemate interesa kupiti nakon posjedovanja iPada?”, odgovorilo – “prijenosnu konzolu”. Sony i Nintendo imaju o čemu razmisliti, no znali su oni to i prije, sad je sve samo malo jasnije.

Komentari (1)

  • Lazy

    14.07.2010 - 14:42

    Odlično za ipad…al ja sam prestaromodan i držim se striktno Pc-a…ma nije u tome stvar…stvar je u tome da kad bi još i to čudo tehnike furao okolo, ne bi imao vremena za “ljude”, prema tome…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?