HCL.HR

2K Games priprema najavu novog projekta zvanog Advent

Zoran Žalac 26.05.2015.   •   3 komentara


Nova igra iz 2K Gamesa po svemu sudeći bit će smještena u distopijsku budućnost gdje se genetskom terapijom provodi nešto više od običnog liječenja.

Na pomolu nam je najava još jedne futurističke igre koja bi se mogla zvati Advent, i to u režiji izdavačke kuće 2K Games. Prema prvim promotivnim materijalima, ovaj novi IP trebao bi biti smješten u distopijsku budućnost te imati nekakve veze s tvrtkom koja provodi eksperimente pod krinkom genetske terapije i liječenja nepoznate bolesti.

Službeno otkrivanje vjerojatno je blizu, no u ovome trenutku veći je misterij tko zapravo radi na igri. 2K Games je kuća pod čijim se imenom izdaje dosta igara, ali koja zapravo nema neke veće ogranke osim 2K Češke koji rade Mafiju, te 2K Sportsa za NBA igre.

Ipak, krajem prošle godine osnovali su novi tim pod nazivom Hangar 13, zadužen za razvoj visokobudžetnih igara za PC i konzole aktualne generacije. Upravo bi Advent mogao biti njihov debitantski projekt.

Komentari (3)

  • HighCroGaming

    26.05.2015 - 16:33

    system shock ili bioshock

  • Apocalypse4987

    @vlatko2003, 26.05.2015 - 16:59

    piše novi IP, dakle ništa od šokova

  • VladoShady 980

    @vlatko2003, 26.05.2015 - 17:27

    Da, na ogromnu zalost po gaming industriju nije u pitanju Bioshock, ali ocekujem na e3 sajmu da vidim neku najavu! Jedna od najboljih igara, samo su malo razocarali sa drugim djelom ali oprosteno im je s obzirom kakav je gigant od igre infiniti ispao…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?