HCL.HR

Nova Telltaleova igra mogla bi biti Guardians of the Galaxy

Petra Rukav 14.11.2016.   •   20 komentara


Jedna od posljedica nedavnog štrajka sindikata glasovnih glumaca u igrama je, između ostalog, otkriće da bi Telltale mogao raditi na vlastitoj verziji Guardians of the Galaxyja.

Guardians of the Galaxy Telltale

U četvrtom mjesecu prošle godine Telltale i Marvel obznanili su zajedničku suradnju na videoigri koja bi trebala debitirati 2017. godine. Iako smo tada ostali lišeni detalja koji će Marvelovi junaci spašavati svijet, nedavni štrajk glumaca sindikata SAG-AFTRA otkrio je da bi riječ mogla biti o neobičnoj ekipi Guardians of the Galaxyja.

Naime, kao dio pregovaračke strategije za povećanje plaća SAG-AFTRA je na svojoj službenoj web stranici objavila dokument s popisom videoigara koje trenutno nisu sklopile nove dogovore. Na popisu se nalazi i igra pod naslovom Guardians of the Galaxy- The Video Game a/k/a Blue Harvest. Također, uz spomenuti naslov veže se O’Farrel Enterprises; isti developer koji radi na trećoj sezoni Telltaleove najveće franšize – The Walking Dead – što je također istaknuto na slici.

SAG-AFTRA

U međuvremenu, popis je preuređen i na njemu trenutno stoji „Untitled Marvel Game a/k/a Blue Harvest“, no nema bjega od screenshotova mudrih internetskih detektiva.

Što vi mislite o svemu ovome? Mislite li da bi Telltale uspio ili podbacio u ovakvom akcijskom naumu?

Komentari (20)

  • FocaBezOca

    14.11.2016 - 21:21

    Ako je naprave kako spada, ovo bi moglo bit dobro

  • snooker

    15.11.2016 - 07:25

    pa dokle više…
    stisni tu i tamo E ili space i gledaj

    • funky0308

      @snooker, 15.11.2016 - 08:35

      Ocito ne razumijes TellTaleove igre i to je OK ali cemu pljuvanje po necemu sto ne razumijes? TellTaleov Batman je jedna od boljih Batman igara, s odlicnom pricom i jako dobrim gameplayem. To je takav zanr, nije igra nuzno dosadna samo zbog toga sto se sve ne raspada, eksplodira i puca pod nogama. Neki od nas cijene i pricu u igri, razradu likova i njihov medjudobni odnos. Ne kazem da se igra mora svakome svidjeti ali reci za TellTale da radi igre koje samo gledas i tu i tamo stisnes tipku E, isto je kao i reci da je Uncharted isti kao SuperMario, samo skaces i nesto skupljas. Upravo igram Batman od TellTalea i igra je jako dobra. Cemu to “pa dokle vise”? Ako ti se ne svidja nemoj igrati ali nemoj suditi nesto sto ne razumijes ili ne igras.

    • snooker

      @funky0308, 15.11.2016 - 09:45

      ovo dokle više se odnosi da kupuju prava za sve živo i sve pretvaraju u slične igre. cijenim priču, a i njihovim slučajevima su većinom prosječne. bilo je zanimljivo prvi put, možda i drugi ali nakon toga se samo ponavljaju. malo QTE-a di stisneš E i to je to, tu i tamo doneseš neku odluku koja ne mijenja ništa haha

    • funky0308

      @snooker, 15.11.2016 - 13:08

      Ne mjenja krajnji ishod (iako to mozemo reci samo za igre koje smo vec odigrali, za ivu, naravno ne jer su vani tek tri epizode ako se ne varam) ali zanimljivo je vidjeti kako likovi reagiraju kada ne ides drugi puta istim odabirima. Puno je tu vise toga od Q i E, sto u kontrolama i kombinacijama istih, sto u prici, jer ovo je interaktivna prica, film ili kako vec.

    • boris 34

      @funky0308, 15.11.2016 - 15:33

      ajd snoker nemoj i ti zezat svako voli njihove igre ja jedva cekam waking dead trecu sezonu,ogledo sam film Guardians of the Galaxy ako bude po filmu bice super

    • Artyom

      @snooker, 15.11.2016 - 19:04

      Snooker je sasvim u pravu u oba komentara! Copy/Paste već valda 10 godina rade.

  • funky0308

    15.11.2016 - 08:42

    TellTale rijetko promasi, The Walking Dead ne igram, htio sam poceti ali prodao sam PS4 na kojemu sam imao prve dvije sezone koje nikada nisam odigrao. Neka izadju sve sezone pa odigram. Ja se bas veselim njihovim buducim radovima. Proslo me je ono da sve igre moraju biti savrsene graficki i prepune akcije, sada bas uzivam u njihovim pricama. Batmana su odlicno napisali (prica je stvarno zanimljiva, svi oni koji vole Batmana i price oko Brucea, cijeniti ce pricu ispricanu na njihov nacin. Sumnjam da ce i ovdje promasiti, nadam se da nas ocekuje odlicna igra. Naracija i odabir glumaca je jako dobar, Batman, recimo, ima odlican glas u igri (jbga, to trenutno igram pa mi je najrelevantnije za usporedbu). U njihivim igrama covjek ima vremena doci do zraka, razmisliti o posljedicama neke odluke ili odigrati ponovno i ici nekim drugim putem. Ugl., ja sam zavolio njihove igre, a toplo preporucam i ostalima – dajte priliku njihovim igrama, mislim da vas nece razocarati.

    • boris 34

      @funky0308, 15.11.2016 - 15:38

      upravi si funky odigro sam ja waking dead obe seozne,prva je pretuzna plako sam znaj napravit igru i ja prepocujem da dadnu prliku njihovima igrama.

    • funky0308

      @boris 34, 15.11.2016 - 17:43

      To je to, takve igre nemaju neke posebne akcijske elemente ali znaju ispricati pricu do te razine da se stvarno vezes za likove , radujes se i tugujes s njima. Tu je snaga takvih igara. Onaj tko trazi COD makljazu u svim igrama sigurno da nema sto traziti u takvim igrama

  • baDarmageddoN

    15.11.2016 - 12:38

    Ovo su igre samo za ljude koji vole stripove. Čak ne znam dal bi ih nazvao igrama jer iskreno bez ikakvog pljuvanja ovo je bliže crtiću. Kada budem imao vremena nabavljam Batmana i TWD ali ono…ne mogu to nazvati igrom, ne u meni pravom smislu.

    • funky0308

      @baDarmageddoN, 15.11.2016 - 13:19

      Hehe…e jbga sada. Isto tako se moze reci i da simulacija nije igra, nego simulacija necega. Ovo je poseban zanr u kojemu caruje TellTale. Da ce se svidjeti svima – nece ali da je zanimljivo i zabavno – to svakako je. Meni, najcesce sluze kao odmor od ostalih igara. Igram trenutno TitanFall2 i COD IW (uz Mafiju, Division i jos neke igre) i odlicna mi je fora, nakon trcanja po zidovima, bacanja molotovljevih koktela i reketarenja, kasno navecer uz neki topli caj, odigrati ovako nesto, vidjeti neki drugi pogled na omiljenog mi super junaka i malo se smiriti prije spavanca 🙂 . Postujem i vase misljenje , naravno, jbga, postoje zanrovi koji se ni mebi ne svidjaju, zasto bi svi morali voljeti isto?! 🙂 I da..ja niti jedan Batman strip nisam procitao, biti jedan crtic pogledao, filmove ne volom nesto posebno (Batman) , neki su OK, neke nisam ni gledao ali igre gdje je Batman obozavam. Imam ih sve u GOTY izdanju na Steamu, Batman AK i u hard copy izdanju i svaku zimu ih krenem ponovno igrati. Meni je Origins, jedna od najbolji igara, iako su je i kritika i igraci stavili iza svih ostalih u serijalu, fantasticna mi je atmosfera u igri i obozavam je igrati u vrijeme bozica.

    • baDarmageddoN

      @funky0308, 15.11.2016 - 15:41

      Tu je ljepota i zlo ljudi…mišljenja su različita. Hahaha Naša su oko ovoga … simpatična. Oboje smo u pravu na svoj način.

    • baDarmageddoN

      @baDarmageddoN, 15.11.2016 - 17:58

      Pogledaj ovaj zadnji animirani sa Skywalkerovim glasom… Zaboravio sam ime ali ovogodišnji crtani. Jako dobar voice acting a i priča je ok. Jel lauhging joke ili nekaj takvog…ne mogu se sjetiti a ne googla mi se baš. Ne…killing joke.. dobar

    • funky0308

      @baDarmageddoN, 16.11.2016 - 07:52

      To mi je i lega , zaludjen Marvelom i DCem rekao. Moram pogledati obavezno. Hvala na info 😀

  • Virty

    15.11.2016 - 15:49

    Super, nadam se dobrom uratku! 🙂

  • Lopi 2109

    15.11.2016 - 20:29

    Šta se za TWD zna, kada izlazi i to. Vidio sam negdje da kao u 11. Mjesecu izlazi

  • goldfinger

    15.11.2016 - 21:48

    Ovo bi moglo ispasti stvarno dobro!!!

  • TheMentalist031

    15.11.2016 - 21:53

    A sve što smo htjeli je novi The Walking Dead…..

  • marko1106

    17.01.2017 - 18:08

    Mislim da nisu trebali uzeti prava na batman i guardians ….ako su vec htjeli nesto novo bolje bi bilo true dektetiv….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?