HCL.HR

Frizeraj i brijačnica stižu u Assassin’s Creed Origins

Zoran Žalac 07.11.2017.   •   5 komentara


Izgled Bayekove frizure i brade moći će se mijenjati po volji igrača u sklopu idućeg ažuriranja Assassin’s Creed Originsa.

AC-Origins-Hair-Shot-05

Ako ste igrali Assassin’s Creed Origins onda ste vjerojatno primijetili kako protagonist Bayek ima dva izgleda. Na početku igre ima puštenu bradu i dugu kosu zavezanu u rep, no kasnije je obrijan kao pravi uzorni Egipćanin. Ono što je igra sakrila od igrača jest opcija ručnog podešavanja izgleda, koja je već prisutna u igri, no službeno će biti predstavljena tek idućim ažuriranjem.

Ako vam se ne čeka sljedeća zakrpa, Bayekov izgled možete mijenjati u meniju za opremu, gdje na kostimu trebate stisnuti L2/LT i trokut/Y za promjenu brade, te R2/RT i trokut/Y za promjenu frizure. Doduše, promjene u izgledu lika neće ostati spremljene idući put kad startate igru, no to bi trebalo biti ispravljeno upravo novim ažuriranjem.

Ako se i vi želite obrijati u Assassin’s Creed Originsu, provjerite našu promociju.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • funky0308

    07.11.2017 - 17:55

    Ajd OK..potpuno mi je nebitno to ali zasto ne. Ako se Ubisoft sa ACom krece u smjeru RPGa, o ocito se krece cutomizacija lika je nesto sto obavezno mora postojati. Ako se vec na tome radi ili se radilo, mozda se bude radilo i na nekim drugim stvarima, pogotovo oko nekih RPG mehanika koje su stvarno mogle biti malo dublje i raznovrsnije. Inace se radi o meni odlicnoj, dobro izbalansiranoj igri koja me (za sada) ne prestaje pozitivno iznenadjivati. Kako napredujem tako otkrivam nove stvari i stvarno mi ni sekunde igra nije postala dosadna ili naporna.

  • delko

    07.11.2017 - 21:48

    Pa AC je na nekin nacin uvijek imao tu custom-izaciju likova, kroz razne odjece koje si mogao da kupujes u shopvoima, uredjivanje broda u IV itd. Svakako pozitivna novina 🙂

  • moordrak

    08.11.2017 - 15:43

    Fino. Vidim, imaju oni još asova skrivenih u rukavu jer jučer mi je iskočio novi event za lvl. 40. Traje 6 dana. Nisam još na 40 ali za koji dan budem.

  • infinity007

    08.11.2017 - 16:42

    Veliki sam fan AC serijala i svaka dosadasnja igra je bila dobra na svoj neki nacin, al Origins me odusevio u svakom pogledu, jako dobro optimiziran za pc i sustavima borbe izmedju ostalog…vjerujem da ce bit dosta dodataka i na dobrom su putu biti u najmanju ruku medju najboljim ovogodisnjim igrama ???. Takodjer smatram da se Ubisoft popravlja, sudeci po lijepom GRW-u, sada AC-u a zeljno se iscekuje i FC5

  • Sentiel FH-016

    08.11.2017 - 20:03

    To je toliko nebitno, ali ok! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?