HCL.HR

Activision se sprema po prvi put prikazati CoD: Infinite Warfare multiplayer

Filip Galeković 31.08.2016.   •   8 komentara


Veliki će se događaj održati ovaj petak, pa ponesite jurišno oružje i egzoskeletone, a možda ni letačka dozvola za svemirske letjelice ne bi bila naodmet.

Call-of-Duty-Infinite-Warfare_-2-WM

Infinity Ward i Activision su, kako se čini, odlučni u naumu da fanovima konačno pokažu kako će se to nadolazeći Call of Duty: Infinite Warfare ponašati u svojoj multiplayer komponenti.

Naime, ovaj će se vikend (od 2. do 4. početkom devetog mjeseca) održati Call of Duty XP event, gdje će izdavač i proizvođači objavljivati svakakve informacije i podatke o nadolazećim i postojećim iteracijama slavne franšize, a jedna od najbitnijih će svakako biti upravo prvi pravi prikaz multiplayer dijela Infinite Warfarea.

Cijeli će se događaj također i streamati na Twitchu u sedam navečer po našem vremenu, pa možete pratiti i u slučaju da niste dovoljno zainteresirani da zapravo idete na taj događaj.

Osim Infinite Warfare multiplayera, prisutni će također moći baciti oko i šapu na Modern Warfare Remastered i Zombies in Spaceland**, što govori puno o tome koliko je Call of Duty zapravo raznolik serijal.

Kako se vama čini Infinite Warfare? Hoćete li ga isprobati ili zaobići u širokom luku?

Komentari (8)

  • Toka123

    31.08.2016 - 18:41

    meh koliko im je trebalo

  • IAmTheGamer

    31.08.2016 - 18:48

    Imam BO3 i taj mi je dobar jos. Za ovo cemo vidjet makar ne ocekujem puno i vjerojatno necu kupiti.

    • IAmTheGamer

      @IAmTheGamer, 31.08.2016 - 18:51

      Zao mi je samo sto se Modern Warfare Remastered nemoze zasebno kupiti nego samo ako kupis infinite warfare digital deluxe edition.

    • Metalni

      @IAmTheGamer, 31.08.2016 - 21:42

      Bude i to kroz neko vrijeme… Prvo treba pobrati keš na ovaj način.

  • DULE DL

    31.08.2016 - 18:58

    Isprobat cu cod iw bude li bete. Ako bas i ne bude, nis zato. Kupujem kao i svaki cod dosad. I ne bojim se da ce me razocarati. Pogotovo sada kada sam isprobao bf1 betu. Uopce me se nije dojmila igrivost kao ni grafika. Igra je prespora i konfuzna. Nazalost. Ocekivao sam ipak puno puno vise. U cod serijalima ne igram zombi mod uopce, jer moram priznati da je to (bar za mene) pusta glupost. Zato singl i mp uvelike nadomjestaju bedastocu zombijade. U novom cod (tko plati vise) moze igrati i remaster mw koji po meni moze nadomjestiti los bf1.

    • funky0308

      @DULE DL, 02.09.2016 - 10:10

      Jbga, treba vidjeti i SP BF1 ali po svemu sudeci i ja cu ga preskociti. Nije losa ali nije ni dobra. I meni je prespora, drzim space ko kreten svakih par min samo da se brze respawnam ali i dalje to predugo traje. Dok doklipsam do akcije, akcija gotova. Ima i BF1 dobrih fora, mozda nas i iznenade sa SPom – to me najvise i zanima ali ja sam se uz COD bas znao zabaviti. Neki su bili bolji, neki losiji ali manje-vise sam bio zadovoljan sa SPom u CODu. Vidjeti cemo ali ne treba jos otpisivati ni jedne ni druge ali beta BF1 me se nije bas nesto dojmila. Jedino sto mogu reci da je stabilna, barem na mom PCu, stvarno lijepo radi.

  • vojnovic4

    31.08.2016 - 21:38

    Ja se nadan da ce bit bete ako ne nista ni ove godine

  • DULE DL

    31.08.2016 - 22:11

    Volio bih da sve iduce komentare, videa, misljenja i recenziju za cod iw, radis bas Ti Filipe Galekoviću. Pitas se zasto? Zato sto mi se cini da imas potencijala za to, a i inace. Ako i nisi fan cod – a nisi ni mrzitelj. Vjerujem da bi realno ocijenio tu igru i sva dogadanja oko nje. Dosadasnji komentari i recenzije na cod bo2 i 3 od strane kolega su bili prozirno pristrani, ali ne u korist cod-a. I ocjene igre bile su nerealno niske.Pa taman iznajmio glas od I. B. sto mislim da i nije potrebno. Pa komu krivo – komu pravo. Uostalom, na mladjima svijet ostaje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?