HCL.HR

Adr1ft je još jedno preživljavanje u svemiru

Zoran Žalac 06.12.2014.   •   2 komentara


Bivši kreativni direktor Microsoft Game Studiosa najavio je novu igru preživljavanja u svemiru zvan Adr1ft. I to bez ikakvih vanzemaljaca, na žalost svih onih koji žele vjerovati.

Svemiri su novi zombiji, kako bi rekao kolega Ćurić. Gotovo incidentalno, na Game Awardsu su sinoć najavljene dvije igre koje su smještene u svemir, i obje su avanture u kojima ćemo nešto preživljavati. Prva je Fullbrightov Tacoma, dok je druga Adr1ft u režiji Adama Ortha – da, onoga bivšeg Microsoftovca koji je potjeran nakon što je pravdajući potrebu za stalnom internetskom vezom na Xbox One konzoli ljudima poručio da se pomire s time da danas sve zahtjeva spajanje na Internet.

Radi se o avanturi za PC, PS4 te XBO (s podrškom za Oculus Rift) koju pokreće Unreal Engine 4 što je primjetno na dosta dobrim vizualima. Zadatak će u igri biti popravljanje oštećene letjelice u okrutnim svemirskim uvjetima gdje vas nitko ne čuje kako vrištite. Srećom, razloga za vrištanje vjerojatno neće biti jer igra neće sadržavati vidljive neprijatelje, odnosno nikakav oblik borbe. Hoće li zbog toga patiti u konkurenciji sa tematski sličnim naslovima u kojima će se preživljavati na drugačije načine, vidjet ćemo u ljeto 2015. godine kada izlazi.

Komentari (2)

  • Artyom

    06.12.2014 - 14:18

    Konačno nešto ovakvo!

    • edviiN

      @Artyom, 06.12.2014 - 21:11

      Slažem se 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?