HCL.HR

Adr1ft pokazao virtualnu stvarnost u kakvoj se nitko ne bi htio naći

Zoran Žalac 10.06.2015.   •   7 komentara


Uslijed curenja materijala i informacija pred E3 sajam procurio je i fantastični trailer za igru Adr1ft uz koju nas i sama zamisao na igranje pomoću VR headseta pomalo plaši.

Nezavisni razvojni tim Three One Zero našao se u nezavidnoj poziciji kada im je procurio E3 trailer za njihovu igru Adr1ft. No kad je „mačak već pobjegao iz vreće“ i sami su ga podijelili preko službenog Twittera i poručili kako je u potpunosti rađen od materijala iz igre. S obzirom da izgleda nevjerojatno lijepo, a danas nam vole mazati oči koječime, to je itekako trebalo posebno naglasiti.

Uz ovaj trailer procurila je i informacija kako Adr1ft izlazi u rujnu ove godine za PC, PS4 te XB1. No mi smo nakon ovog trailera posebno zainteresirani za VR verziju namijenjenu Oculus Riftu. S obzirom da bi se Oculus u prodaji trebao pojaviti tek početkom 2016. godine, na to ćemo iskustvo čini se ipak morati pričekati još neko vrijeme. No, ako bude izgledali i upola od ovoga kako izgleda u traileru – već smo kupljeni.

Komentari (7)

  • IaMarmageddoN

    10.06.2015 - 15:32

    Već postoji video od par minuta gdje se može vidjeti gameplay i u što je osnovna ideja. Na prvi pogled izgleda odlično ali mislim da bi mi to dosadilo za par sati pošto bi bio jedini čovjek u velikoj letjelici koji pokušava doći doma, valjda na Zemlju. Vidjet ćemo, ako brod ne bude potpuno prazan onda će to već nešto biti. U svakom slučaju, premalo znam o igri koliko god da me fascinira ideja i gameplay te pogotovo ovaj teaser 😀 Da Star Citizen ima nešto poput ove kampanje i da traje 2-3 sata to bi već bilo odlično a ovako ne znam. neodlučan sam.

  • Adam Jensen

    10.06.2015 - 18:09

    Inspirisano Gravitiyjem izgleda

    • IaMarmageddoN

      @Adam Jensen, 10.06.2015 - 18:27

      Da ali nažalost ovdje nema nikakve ljepotice 😛

    • brlja

      @Adam Jensen, 11.06.2015 - 13:52

      Bas sam htio komentirat, taman je neko gledo gravity i eto ti ga na 2 godine kolko treba za razvoj evo igre. Vec to me odbija.

  • Artyom

    10.06.2015 - 20:25

    Posli trailer je bio bolji i puno vise pokazivao, al jedva cekam ovu igru. A takodjer je vec dugo u izradi jedna slicna igra koja se cini jos boljom, zove se "Routine".

    • Anomaly

      @Artyom, 11.06.2015 - 04:08

      Ne bih rekao da su baš slične, u Routine-u nema bezgravitacijskog prostora ali zato ima čudovišta.

    • SuperSaiyan86

      @Artyom, 11.06.2015 - 13:21

      Routine me najviše podsjeća na Alien Isolation, lutas nekom napustenom svemirskom postajom, u potrazi za odgovorima sto se tamo dogodilo, dok te vreba neki covjekoliki robot, ono neki hide/seek hororac, dok Adr1ft vise djeluje kao istrazivacka igra, ali obje izgledaju jako lijepo, napeto i atmosferično, zaigrat ce se definitivno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?