HCL.HR

Afterparty je nova igra u kojoj pokušavate napiti vraga

Zoran Žalac 15.12.2017.   •   2 komentara


Tvorci indie hita Oxenfree najavili su svoju novu igru i radi se o prilično kul konceptu opijanja alkoholom. Virtualnim.

napij vraga

Tvorci zanimljive horor avanture Oxenfree otkrili su novi projekt na kojemu rade već dvije godine. Igra se zove Afterparty i ima dosta originalnu premisu. Priča joj prati dvoje prijatelja koji po završetku fakultetske naobrazbe doslovno umru i nađu se u čekaonici pakla, kamo svi loši studenti idu. No, Lola i Milo nisu loši studenti i misle kako su ondje završili nekom zabunom. Dok pokušavaju otkriti zašto su završili u paklu, likovi doznaju kako im je jedini način da iz njega izađu pobjeda u natjecanju ispijanja alkohola sa samim vragom.

afterparty

Afterparty će biti avantura u kojoj ćemo kroz pakao prvo morati izazvati vraga na okršaj, a zatim ga u njemu i poraziti. Pakao je ovdje prikazan kao prilično veselo mjesto dekadencije pa će se likovi moći upustiti u pjevanje karaoka po barovima ili igranje beer ponga s bajkerima. Samo opijanje u Afterpartyju imat će svoje posljedice, ovisno o tome što konzumirate. Različita pića davat će vam različite bonuse i penale, a kombiniranje istih bit će nužno da bi igrač dospio do samog vraga.

Afterparty ćemo igrati tek 2019. godine, na za sada nepoznatim platformama.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • mirko1286

    15.12.2017 - 13:51

    iskreno čini mi se vrlo zanimljivo,jedva čekam probati

  • Petra Rukav

    15.12.2017 - 21:26

    Znači, nakon faksa me čeka opijanje s vragom. Kudikamo bolje od čekanja posla na burzi koji na koncu neće imati veze s onim na što sam potrošila svoju mladost.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?