HCL.HR

AKCIJA: Zgrabite najbolje PS4 ekskluzive već za 149 kuna!

sponzorirani članak 20.07.2016.


U tijeku je krasan popust na PS4 ekskluzive izdane od strane samog Sonyja – od Uncharteda 4 do Ratchet & Clanka te Infamousa i Killzonea – neke igre koštaju svega 149kn!

SCEE-popusti

Sada dok traje ljetna suša novih hit igara idealno je vrijeme da ugrabite neki stariji hit za koji prije par mjeseci niste imali vremena. Kada govorimo o PlayStationu 4, toj situaciji dodatno pomaže veliki popust na hit PS4 ekskluzivne naslove izdane od strane sâmog Sonyja koji je trenutno u tijeku.

Ukupno pet PS4 ekskluziva je na popustu koji traje sve do kraja mjeseca.

Uncharted 4 je kao sigurni kandidat za najbolju igru godine najistaknutiji naslov na popustu – ako ga kupite do 31.07. na webshopu ili u trgovinama Sancta Domenice, proći ćete 150kn jeftinije i platiti ga svega 399kn. To je cijena za standardno izdanje u kojem dobijete Blu Ray disk igre u lijepoj kutiji, no ako ste pravi fan Uncharted serijala vjerojatno će vam za oko više zapeti Uncharted 4 Special Edition koji uz Blu Ray disk s igrom donosi i znatno ljepšu Steelbook kutiju, Naughty Dog naljepnice, Artbook s 48 stranica i posebne bonuse u igrinom multiplayer modu.
uncharted-4-special-edition

I ovo posebno izdanje je na popustu pa ćete ga do 31.07. platiti 200kn manje nego inače. Cijena s popustom je 449kn.

Novi Ratchet & Clank za PS4 je fantastičan platformer koji smo dobrano nahvalili u našoj recenziji i u kojem će guštati i mlađi i stariji gameri, pogotovo oni koji se sjećaju PS2 ere i krasnih platformera tog doba. U sklopu ovog popusta do kraja mjeseca Ratchet & Clank možete ugrabiti za 199kn.

S druge strane tu je i The Last Of Us Remastered, jedna od najboljih i najemotivnijih akcijskih avantura svih vremena (po mnogima i najbolja). Uvelike poboljšano i modernizirano PS4 izdanje ove PS3 legende tijekom ovog popusta koštat će vas također svega 199kn, što je ušteda od 200kn u odnosu na regularnu cijenu.

Za kraj, tu su i dva mrvicu starija, ali i dalje vrlo impresivna naslova – Infamous: Second Son i Killzone: Shadow Fall. Prvi je akcijska avantura otvorena svijeta u kojoj uz prekrasnu grafiku letite gradom koristeći neke od najzabavnijih moći koje je scena superheroja ikada vidjela. Drugi je posljednji nastavak popularnog serijala pucačina iz prvog lica Killzone koji je izašao na tržište paralelno uz PS4 konzolu i demonstrirao za što je ta mašina sposobna grafički. I dan danas se radi o jednoj od grafički najimpresivnijih igara ove konzolaške generacije.

Ta dva naslova koštat će vas svega 149kn, svaki.

Provjerite kompletnu ponudu naslova na popustu na webshopu Sancta Domenice.

Najbolje od svega, Sancta Domenica nudi besplatnu dostavu na sve ove naslove, kao i mogućnost plaćanja do 24 rate bez kamata. I da, to vrijedi za sve naslove na popustu, što znači da Infamous: Second Son može biti vaš za svega 6 kuna mjesečno, a Uncharted 4 za svega 17kn mjesečno.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?