HCL.HR

Akcijski RPG Bound By Flame ima prvi teaser

Stjepan Fikter 14.09.2013.   •   4 komentara


Na službenom YouTube kanalu Focus Home Interactivea osvanuo je prvi teaser za akcijski RPG Bound By Flame na kojemu radi Spiders, studio zaslužan za Of Orcs And Men i Mars: War Logs.

Izdavač Focus Home Interactive pripremio je prvi teaser za Bound By Flame, novi akcijski RPG na kojemu radi Spiders, studio zaslužan za Of Orcs And Men i Mars: War Logs.

Bound By Flame stavit će nas u ulogu plaćenika kojeg je zaposjeo vatreni demon. Morat ćemo birati između sila zla ili odbaciti demonski utjecaj te razvijati herojske talente dok se krećemo igrinim fantazijskim svijetom.

Developeri još najavljuju da ćemo moći kreirati svog lika te koristiti sustav craftanja, a kažu i da će određena poglavlja igre pružati drugačije iskustvo ovisno o tome je li igrač pod utjecajem demona, odnosno o odlukama koje napravi kroz igru. Imat ćemo priliku isprobati sve to krajem ove godine kada Bound By Flame dolazi na PC, PS3, PS4 i X360.

Komentari (4)

  • Blade1752

    14.09.2013 - 09:29

    Uf, htio bi ovo odigrat sigurno!

  • maxim.x

    14.09.2013 - 09:43

    Ovo bi moglo ispasti dobro. Odigrao sam Mars: War Logs i s obzirom na budzet igra je ispala sasvim pristojno. Valjda su nesto zaradili i na Of Orcs And Men pa bi ovo trebala biti veca i kvalitetnija igra.

  • Yotta

    14.09.2013 - 13:12

    Ovaj trailer izgleda super.Inače sam fan RPG-ova,a isto tako i akcijskih igara.Samo da im gameplay bude brz i sa dosta adrenalinskih borbi,ovo će biti savršenstvo.

  • Emperor Ghaleon

    14.09.2013 - 21:47

    Najs, najs.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?