HCL.HR

Alan Wake kuca na vrata

Zoran Žalac 03.10.2008.   •   5 komentara


Uskoro nas očekuje novi trailer za Alana Wakea.

Uistinu dolazi, ali samo trailer. Ako je vjerovati finskom websiteu Pelaajalehti.com, 15. listopada šačica sretnika u Finskoj vidjet će novi trailer dugo očekivanog naslova zvanog Alan Wake. Naime, 15. listopada službeni je datum za premijeru Max Payne filma u Finskoj, a kako odnosi između naziva Remedy, Max Payne, Finska i Alan Wake svima možda i nisu jasni, reći ćemo samo da finski studio Remedy, zaslužan za g. Paynea i g. Wakea itekako koristi hype oko jednog filma za svoju sljedeću igru. Ne sumnjamo da ćemo ubrzo nakon same premijere i mi moći pogledati novi trailer, no do tada ćemo se morati strpjeti. Od zadnjeg trailera prošlo je čak dvije godine pa se ova dva tjedna čekanja ne čine tako strašnima.
Ako do sada niste znali, ili ste kojim nesretnim slučajem zaboravili, Alan Wake je psihološki triler iz trećeg lica, u izradi već duži niz godina, a izlazi za XBox 360 i PC (DX10 Windows Vista only).

Komentari (5)

  • $h4d0w

    03.10.2008 - 19:11

    DX10 Windows Vista only :(((

  • [proGABBEing] Ixy

    03.10.2008 - 20:23

    Bitno je da se kreće. Sporo, ali kreće se.
    Onaj tech demo što su predstavljali prije cca. dvije godine je bio premoćan. Zanima me š’a sad ima. ;D

  • wyzard

    04.10.2008 - 22:17

    ipak ima i neke pozitivne strane to što se igra duže radi. kad su prije dvije godine najavili da će za ovu igru trebati dvije grafičke kartice i dual – core procesori svi smo zinuli do poda. sad dvije godine poslije, dual core je standard za svakoga tko se naziva gamerom, a nakon crysisa i sličnih alan wake ne bi trebao biti mnogo zahtjevniji.

  • KingMortal

    06.10.2008 - 11:58

    “dual core je standard za svakoga tko se naziva gamerom”. kako mi se sere od ove izjave. ja nemam dual core. ja nisam gamer?

  • don luxuz

    06.10.2008 - 14:44

    KingMortal nemoj se uzbuđivat, wyzard se malo zaletio sa riječima…no to nije razlog da mu se zamjeri. kao što svi znamo (mislim na one koji se nazivaju gamerima) gaming industrija nije počela sa crysisom, i sličnim žanrovima. Veselim se alanu i 120% sam siguran da će radit i na xp-u, jer vista neće nikad postić takvu popularnost kao što je postigao xp.
    Vaš don.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?