HCL.HR

Alien: Isolation ušao u gold fazu i dobio novi trailer

Stjepan Fikter 11.09.2014.   •   15 komentara


Od Sege stiže objava da je Alien: Isolation otišao u gold fazu, što znači da je razvoj igre završen i slijedi umnažanje igre za slanje u trgovine, a tu je i novi trailer koji nas pita kako ćemo preživjeti.

Izbjegavanje Xenomorpha u Alien: Isolationu započinje sedmog listopada na PC-ju, PlayStationu 3,4, Xboxu 360 i Xboxu One, a Sega je sada objavila kako je igra pozlaćena, odnosno razvoj je službeno gotov te je sada potrebno igru umnožiti, upakirati i poslati u trgovine. Osim ove objave, pripremljen je i serijal kratkih trailera naslovljen “How Will You Survive”. Cilj serijala je pokazati izazove koji nas očekuju u igri dok budemo preživljavali. U slučaju da ste možda zaboravili što treba očekivati od Isolationa, podsjetit ćemo vas našom Alien: Isolation video najavom.

Komentari (15)

  • Artyom

    11.09.2014 - 13:21

    Grafika u ovom traileru je "smješna". Pa se nadam da je to trailer sa PS3-a jer još jedan takav grafički downgrade bi ubio franšizu (barem što se igara tiče).

    • Resycler

      @Artyom, 11.09.2014 - 15:36

      Nije to ništa čudno s obzirom koliko su bijedno slabi tosteri nove generacije. Imaju procesor od 1,8ghz i grafičku za 100$. Samo uzmimo u obzir da je ovo prva generacija tostera na kojoj i Cony i Megahard zarađuju od prodaje samog hardware-a, i već je jasno koliko će marketing(=laganje) biti važan u gaming industriji slijedečih godina.

    • Artyom

      @Artyom, 11.09.2014 - 17:43

      Nadam se da ce PC verzija izgledat onako kao na ranijim demonstracijama i još i bolje. Toseri me ne zanimaju, ni ovi najnoviji i tako ne mogu parirat (ako i mogu to ce biti jos max godinu dana).

    • Megakmica

      @Artyom, 11.09.2014 - 23:00

      Pošto nismo iz istog svemira,može objašnjenje tko su Cony i Megahard?
      I čemu pljuvanje po novim konzolama?
      Jer ih ti nemaš il nemožeš imat?

    • Resycler

      @Artyom, 11.09.2014 - 23:49

      Ne znam gdje si uočio pljuvanje po konzolama – ja sam pljuvao taktiku razvojnih studija koja se, već dokazano na mnogim slučajevima, svodi na lažno reklamiranje vizualne kvalitete igara prije njihovog izlaska. Tu taktiku podupiru i Cony i Megahard jer znaju koliko su slabi nijhovi tosteri, pa im ne preostaje ništa drugo nego bezobzirno varanje.
      Izjava o bjednoj slabosti novih tostera nije pljuvanje već istina jer bi i za PC s procesorom od 1,8Ghz i GPU za 100$ rekao to isto. Performanse koje nude jednostavno nisu adekvatne za pokretanje modernih igara, i zato framerate u mnogim novim naslovima pada i ispod ionako neprihvatljivih 30FPS. Ako je to tebi u redu uživaj i nemoj se obazirati na ovo što pričam.

    • RedEy3

      @Artyom, 12.09.2014 - 16:27

      Ne znam kako ovome ikome može biti loša grafika, grafika je odlična, probaj ju pogledati na 1080p a ne na 360. I bome su dobri ti tosteri kada imaju eskluzive na 1080p poput killzone-a koji bez problema parira grafikom crysisu 3. A da ne govorimo o igrama poput Uncharteda ili Last Of Us-a, najboljoj igri svih vremena također sa vrhunskom grafikom. Daj mi molim te reci gdje mogu nabaviti takav toster da ga i ja kupim???

    • Artyom

      @Artyom, 12.09.2014 - 18:07

      Nema pljuvanja, konzole su kvalitetan i dobar proizvod. Samo je jasno da ne mogu parirat dobrom PCu i da su napravljene preslabe već po svom izlasku. Današnji developeri mogu napravit igre koje će izgledati 10x bolje nego što te konzole mogu "zavrtit" i sada ih one koče da naprave vrhunski proizvod. Već sada imam slučajeve gdje je igra napravljena pa je zbog konzola morala bit downgradeana, pogledaj što se dogodilo sa Watch Dogsima ili Aliens Colonial Marincima čija je prva verzija koju nije radio Gearbox izgledala nevjerojatno dobro ali onda su ju morali uništit zato da ju konzole (sad već prošle generacije) mogle pokrenut. Već sad se pojavljuju novi primjeri na novim konzolama i ko zna što nas još čeka u budućnosti. Istina, ja nemam novu konzolu jer imam puno jači PC od njih, a PC-jaš sam već 20 godina, zadnju konzolu koju sam imao bila je SNES, i sve da mi ju netko pokloni odmah bi ju vjerojatno prodao.

    • Artyom

      @Artyom, 12.09.2014 - 18:20

      Grafika nije toliko loša, ali je opet daleko lošija nego na ranijim trailerima i gameplay demonstraciji. Možda se radi samo o traileru napravljenom na konzoli stare generacije. Novi Killzone ne moze po grafici parirat Crysisu 3 na max postavkama, no nije sad ovo tema za takve usporedbe. I sad, grafika Last Of Us bi se mogla puno diskutirati, a ovo "najbolja igra svih vrmenena", svatko ima svoje favortie, to ne vrjedi raspravljati.

    • dragec

      @Artyom, 12.09.2014 - 18:38

      Izgleda da si ti neki žešći PC fanboy

    • Artyom

      @Artyom, 12.09.2014 - 19:19

      PC da. Fanboy ne. Zar to opce postoji pc fanboy? Ja sam fanboy dobrih igara, i smatram da PC može pružit najbolje iskustvo. Ali da, "PC master race" definitivno! :p

  • Lazy

    11.09.2014 - 15:37

    Ma grafika je najmanji problem i trebala bi bit nešto sporedno…atmosfera,napetost iščekivanje,igrivost,priča, e to je ono o čemu se trebamo brinuti.

    • X-Reaper

      @Lazy, 11.09.2014 - 16:15

      +1

    • Artyom

      @Lazy, 11.09.2014 - 17:39

      Hmmmm, ja bi reko da je grafika itekako bitna, ako ne i najbitnija za horor igre. Što realnije i fotorealističnije izgleda to se lakše uživit u igru i naravno uplašit i osjetit nelagodu zbog viđenog na ekranu. Naravno bitni su i ostali elementi, ali nije to to ako ne izgleda uvjerljivo.

    • Hrv4tin4

      @Lazy, 11.09.2014 - 17:53

      Ne bih se složio za grafiku… Primjer su remakovi starih horor filmova koji mi nisu niti malo strašni, dok su oni originali bez obzira na loše efekte i snimke puno strašniji!
      Najbolje je ostaviti dobar dio mašti na volju, tek se onda razvije pravi strah. Jer uvijek je veći strah od nepoznatog, nego li od nečega što si dobro vidio…

    • Artyom

      @Lazy, 11.09.2014 - 18:03

      Ne bih to uspoređivao sa filmovima. Filmovi imaju "fotorealističnu grafiku" i stari i novi. Ima podjednako dobrih i starih i novih hororaca. Al istina je ovo što si spomenuo za maštu. I sam prvi Alien film tako funkcionira, gdje aliena u filmu sveukupno pokažu samu u par scena na nekoliko sekundi i to samo dio njegovog tjela negdje u mraku, a gledateljevoj mašti ostave da zamisli kako on izgleda i iza kojeg ugla bi se mogao skrivati ostavljajući ih u napetosti i išćekivanju kad će se opet negdje pojavit. To je poznata tzv. "manje je više" formula u horor filmovima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?