HCL.HR

All Play Media veliki multimedijalni event u Zagrebu

Igor Belan 08.06.2009.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


20 i 21. lipnja na popularnom zagrebačkom moru, Jarunu, u klubu Macao, održat će se veliki multimedijalni event All Play Media gdje će biti organizirana i velika Gaming Arena.

Za manje od dva tjedna očekuje nas jedno novo događanje u sklopu kojeg će biti organizirana i prilično velika Gaming arena s finim nagradama. Dođite do popularnog zagrebačkog mora, Jaruna, u subotu i nedjelju 20. i 21. lipnja i posjetite klub Macao. Zabavite se uz igranje na PC-u, prijavite se na turnir u Call of Dutyu 2 i 4, gledajte filmove, natječite se u neobičnim natjecanjima, shoppingirajte hardveraj, diskove i knjige i ponešto naučite na zanimljivim predavanjima. Možda zvuči kao reklama, zapravo definitivno zvuči kao reklama, ali bit će garantirano dobre zabave za sve.

O čemu je riječ?

Ovo je prvi u nizu eklektičnih sajmova (slash) događanja (slash) evenata (slash) festivala, pod nazivom All Play Media, a najbolje od svega, ulaz je besplatan za apsolutno sve zainteresirane.

Svakako najzanimljivije za Vas, našu dragu gamersku publiku, jest turnir u igrama COD-u 2 i 4 kao i veliko finale COD4 ESL Pro Series lige uživo! Stoga ukoliko smo vas barem malo zaintrigirali za sve ovo, najbolje je da odsurfate do stranice www.apm.hcl.hr i saznate više o čemu je riječ i koji su uvjeti za sudjelovanje. Ok, kotizacija za turnire je 100 kuna i prijave se primaju do 17. lipnja, ali nagrade su definitivno vrijedne toga. Stoga kao što rekoh, kliknite na gornji link pročitajte sve u detalje i svakako posjetite All Play Media event. Vidimo se tamo.

Komentari (2)

  • MII2o

    08.06.2009 - 17:38

    Sto ne ubacite i pes 2009 turnir :S

  • Ementaler

    08.06.2009 - 17:45

    Eh, imamo i toga.. 13.lipnja u HgSpotu je PES 2009 turnir pod našom organizacijom. Ali prijave su već popunjene ( 64 igrača ). [url=”https://www.hcl.hr/prijava.php”]Detalji za HGspot PES turnir[/url]. Još se možete prijaviti na taj PES turnir za slučaj da netko ne uplati kotizaciju do roka ili se na kraju ne pojavi, pa će se moći i ubacivati drugi prijavljeni igrači.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?