HCL.HR

Uskrsnuo je onaj horor koji je trebao oživiti ideju Silent Hillsa

Zoran Žalac 23.08.2016.   •   5 komentara


Obećavajuća horor avantura Allison Road ponovno je u produkciji, ali na nju ćemo sada morati čekati duže nego što je bilo planirano.

Allison Road-game

Sudba kleta ranije ove godine otkazala je projekt koji nam je obećavao dostaviti ono što je drugi otkazani projekt tek načeo. Horor avantura iz prvog lica, zvana Allison Road, uvelike je podsjećala na Silent Hills, točnije rečeno P.T. demo Hidea Kojime, no nakon otkazanog Kickstartera i neslaganja s izdavačkom kućom Team17, razvojni tim Lilith Ltd. prekinuo je razvoj igre pod nerazjašnjenim okolnostima.

Ipak, sada se čini kako će od Allison Roada na kraju nešto i biti – samo je pitanje kada. Tvorac igre Christian Kesler poručio je kako je revidirao napravljeno i izmijenio neke stvari u priči, dovoljno da se razvojni proces nastavi. Nažalost, developeru rad na igri neće biti primarni posao, tako da njezin razvoj teče sporije nego prije, a igra neće ponovno na Kickstarter. Upitno je stoga kada će Allison Road ugledati svjetlo dana. Ali, kako se kaže – bolje ikad nego nikad.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • darijoman

    23.08.2016 - 13:52

    Drago mi je čuti za ovu vijest, ali stiže RE 7 koji ima sličnu tematiku a potom je najavljen i Agony koji donekle ima sličnu atmosferu samo u drugom okruženju tako da će AR isfurati kad napokon izađe,mislim

    • Artyom

      @darijoman, 23.08.2016 - 20:52

      Danas ima takvih igra more. Kad malo prekopaš steam možeš ih naći preko 100. A dalje je sve u marketingu i jakom imenu. Nikad se to neće isfurat, al sigurno je da su Residen Evili i Silent Hills imali najviše šanse za uspjeh, a ostali trebaju i sreće i znanja.

    • darijoman

      @Artyom, 23.08.2016 - 22:06

      Ima Amnesia koliko znam da je OK i da je slične tematike a da ih ima more ne bih rekao, jedino ako ne misliš neke pr.kr.

    • Artyom

      @darijoman, 24.08.2016 - 14:16

      Pronjuškaj stam, ima ih stotinjak sigurno (neke su modovi). Ja sam ih sam odigrao već negdje 20-30, što dobrih što solidnih. Zadnja je bila Layers Of Fear, prije nje The Park…

  • PppPP

    24.08.2016 - 00:04

    A ništa od toga jbg. :S

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?