HCL.HR

Alone in the Dark: Illumination i Haunted House: Cryptic Graves dobili teaser trailere

Stjepan Fikter 01.09.2014.   •   1 komentara


Nedavno najavljene ‘ponovno zamišljene’ verzije Atarijevih klasika sada imaju i prve teaser trailere kojima otkrivaju što možemo očekivati od ova dva naslova.

Prilikom Atarijeve prve objave kako za ovu jesen pripremaju dva njihova ‘ponovno zamišljena’ klasika, nismo dobili nikakve konkretne multimedijske materijale. Budući da se jesen bliži, a isto tako i izlazak igara na PC-ju, pripremljeni su teaseri za Alone in the Dark: Illumination i Haunted House: Cryptic Graves, koji je ipak dobio podnaslov.

Sudeći po teaseru, Alone in the Dark: Illumination bit će avantura/pucačina iz prvog lica, a pokretat će ju Unreal Engine 4. Ovaj put nećemo kontrolirati Edwarda Carnbya nego The Huntera koji je njegov izravni potomak. Uz njega su još tri lika – The Witch, The Priest i The Engineer od kojih će svako imati posebne vještine i oružja. Ne biste vjerovali, ali najavili su i kooperativni multiplayer za do četiri igrača. Teaser je ispod.

Iz Atarija za Haunted House: Cryptic Graves kažu da će biti horor avantura iz prvog lica u kojoj ćemo kontrolirati Anyu Graves te ćemo uz pomoć njezinih psihičkih sposobnosti istjerivati duhove i čudovišta iz kuće. Također ćemo moći komunicirati s mrtvima koji će nam pomoći u rješavanju zagonetki i izbjegavanju zamki. Kako će to otprilike izgledati provjerite prvom teaseru.

Komentari (1)

  • TessaraVejgan

    01.09.2014 - 19:02

    Odigrat ću i jedno i drugo. Baš mi fali survival horror di se možeš branit a ne se samo skrivat i bježat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?