HCL.HR

Alone in the Dark: Illumination s novim trailerom poziva nas na prednarudžbu

Stjepan Fikter 02.11.2014.   •   5 komentara


Otac survival horor žanra vraća se na scenu, no ovaj put stiže u modernijem obliku – akcijskom. Kako će izgledati korištenje oružja i magija pokazuje novi trailer.

Atari za ovu jesen na PC donosi ‘ponovno zamišljenu’ verziju svog klasika Alone in the Dark.

Budući da je ovaj horor serijal dugo izbivao sa scene, vremena su se promijenila pa se i Alone in the Dark: Illumination prilagodio trenutačnim trendovima u gaming svijetu.

To znači da se igra neće vratiti svojim korijenima, odnosno survival horor žanru. Illumination umjesto toga skreće na akcijske putanje, a samim time Edward i dalje ostaje u snu. Njega će zamijeniti četiri klase koje će igrači imati na izbor, a svaka ima posebne vještine i oružja koje ćemo moći koristiti i u kooperativnom multiplayeru.

Kako se izlazak igre bliži Atari je pripremio i novi trailer kojim nas poziva na prednarudžbu, no točan datum izlaska na tržište još nisu otkrili.

Komentari (5)

  • Vegeta123

    02.11.2014 - 22:01

    loše ovo mi baca na ove nove residen evil nastvake,kad se samo sjetin the new nightmare i prave horor uživancije

  • MoGaming

    02.11.2014 - 23:10

    ovo sve više baca na akciju a sve manje na horror…zamislite da je igra iz prvog lica ko na početku trailera scena sa baterijom 😀

  • SNAKE990

    03.11.2014 - 10:45

    Ako bude kao RE 6 , bome lose onda , ito jako moram priznat, jos ce na kraju ispasti da ce ovaj zadnji AITD iz 2008. Biti bolji od ovoga , a taj zadnji je isto los bio po mnogima , meni osobno tak-tak , u nekim trenucima je bio i dobar , al ajde barem je soundtrack super , no slazem se da je zadnji odlican bio The New Nightmare na ps1

  • miki12345

    03.11.2014 - 11:18

    Pa ovo nije vise normalno.Jos jedan naslov koji sece svoje korene.Trzistu je potrebno jos dobrih survival/horora a oni rade suprotno. Ja stvarno ne znam i ne zelim da znam u kojem smeru ide ovaj ugrozeni zanr.

    • Adam Jensen

      @miki12345, 03.11.2014 - 14:04

      Uistinu, stealth i survival-horror su dva žanra koja su najviše pogođena ovim pro akcijskim trendovima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?