HCL.HR

Alpha verzija Heroes of the Storma uskoro dostupna europskim igračima

Stjepan Fikter 25.06.2014.   •   2 komentara


Nakon što su igrači iz Sjeverne Amerike prvi imali čast testirati alpha verziju Blizzardove MOBA igre, uskoro će im se pridružiti i gameri s europskog kontinenta.

Blizzard je objavio kako će u testiranju tehničke alphe za Heroes of the Storm uskoro moći sudjelovati igrači iz Europe. Nakon što su igrači s one strane bare odavno dobili pozivnice i naveliko testiraju MOBA-u s herojima iz Blizzardovih univerzuma, uskoro će im se moći pridružiti i sretnici koje Blizzard odabere s europskog teritorija i za nas manje bitno, prijave će biti omogućene i za Latinsku Ameriku, Jugoistočnu Aziju, Australiju te Novi Zeland.

Također je otkriveno kako će se i dalje koristiti klijent s engleskim jezikom budući da lokalizirani klijenti još nisu spremni. Blizzard kaže: “Nadamo se da ćemo u nadolazećim mjesecima izdati potpuno lokalizirane klijente koji sadržavaju dodatne jezike. Nakon toga, namjeravamo proširiti testiranje uključivanjem Tajvana, Koreje i Kine. Poslije toga, gledat ćemo da implementiramo lokalizirane klijente za ostale jezike.”

Nama ova obavijest ionako ne znači puno kada se jezici s naših prostora neće naći unutar klijenta, a isto tako, umjesto “uskoro”, bilo bi nam draže da je otkriven okvirni datum kada će stići pozivnice za sve igrače s europskog područja. No eto, barem znamo da misle na nas. Za šansu da vas izaberu za rano testiranje igre, posjetite ovu stranicu i proučite postupak prijave.

Komentari (2)

  • Tucaros

    25.06.2014 - 14:12

    Hoce li biti objava na HCL-u jednom kad izadu prijave za igru ?

    • Ementaler

      @Tucaros, 25.06.2014 - 15:03

      Ako misliš na nekakvu open betu u budućnosti… da, pisat ćemo o tome. Ali tehnički, "prijave" su i sada otvorene – prati link na kraju vijesti za detalje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?