HCL.HR

Alto’s Adventure je križanac Tony Hawk’s Pro Skatera i Journeyja

Zoran Žalac 12.02.2015.   •   0 komentara


Na iOS uređaje idućeg tjedna dolazi estetski impresivna 2D snowboarding igra zvana Alto’s Adventure koja izgleda kao spoj Tony Hawk’s Pro Skatera i Journeyja.

Alto’s Adventure zvuči kao nešto sasvim generično, i po samom nazivu vjerojatno ne bi ste ni pomislili kako se radi o 2D snowboarding naslovu. Međutim, generičnost je tu glavna stvar – u igri se okoliš proceduralno generira i nema kraja – dok ne izađete iz igre. Dok ste unutar tog okoliša pokušavat ćete ostvariti 180 zacrtanih ciljeva, za koje su se developeri kanadskog studija Snowman trudili da budu što raznovrsniji.

Većina će ih biti vezana za izvođenje trikova po sustavu koji je inspiriran Tony Hawk’s Pro Skater serijalom, ali bit će tu i spašavanja odbjeglih ljama i koječega drugoga. Alto’s Adventure najavljuje se kao naslov čije će mehanike biti jednostavno pohvatati, ali teško u potpunosti savladati. Osim te značajke, igru će krasiti impresivni grafički stil koji nas podsjeća na kultni Sonyjev naslov Journey.

Alto’s Adventure izlazi 19. veljače za iOS uređaje. Koštat će 2 dolara i neće zahtijevati nikakve dodatne kupnje, niti će sadržavati reklame. S druge strane, imat će podršku za iCloud te će ga se moći naizmjenično igrati na iPad-u ili iPhoneu, ovisno o preferenciji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?