HCL.HR

Amnesia: A Machine for Pigs ima datum izlaska

Renato Pedišić 17.08.2013.   •   4 komentara


Deseti devetoga napokon ćemo zaigrati više puta odgađani Amnesia: A Machine for Pigs koji nam obećava strašnije iskustvo od ionako strašnog prethodnika Amnesia: The Dark Descent.

Više puta odgađana Amnesia: A Machine for Pigs, nastavak hvaljenog horora Amnesia: The Dark Descent, napokon ima potvrđeni datum izlaska pa na kalendaru ne zaboravite zaokružiti utorak, 10. rujna.

Poznata je i cijena igre koja će na dan izlaska iznositi prihvatljivih 16 eura na Steamu, GOG-u i Desuri, ali ako prednaručite novu Amnesiu možete proći 20% jeftinije te će vas igra koštati samo 12,80 eura.

Podsjećamo kako The Dark Descent danas možete nabaviti po suludo prihvatljivoj cijeni u bundleu s još četiri odlične igre te da ćete mnogo krasnih informacija o nadolazećem A Machine for Pigs saznati u našem intervjuu s voditeljem razvojnog tima koji priprema tu dugoočekivanu horor avanturu.

Komentari (4)

  • Black op

    17.08.2013 - 10:23

    Zasto svi horor naslovi na steamu kostaju 15€?Minimalni zahtjevi su preveliki s obzirom da grafika ne izgleda dosta bolje od prve amnezije.

    • Mind_killer

      @Black op, 17.08.2013 - 11:21

      Nije sve u grafici 😛

    • Mladen Bošnjak

      @Black op, 17.08.2013 - 11:40

      To je indie igra sa svojim engineom, ne možeš očekivati da radi kao AAA igre. Moraš indie igrama malo oprostiti performance 🙂

  • IaMarmageddoN

    17.08.2013 - 22:32

    Dark Descent je bila luda stvar, ovo je već luda igra od samog naziva! Jedva čekam malo horora i straha!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?