HCL.HR

Amnesia: A Machine For Pigs zakazana za drugi kvartal 2013.

Renato Pedišić 20.02.2013.   •   2 komentara


Frictional Games nam je pružio malo svježih informacija o novoj Amnesiji, objasnio koliko je posla dovršeno i zakazao okvirni datum izlaska za drugi kvartal 2013. godine.

Frictional Games, tvorci originalne Amnesie, obratili su se fanovima objavom na svojoj službenoj stranici s novim informacijama o napretku dugo očekivanog hororca Amnesia: A Machine For Pigs, koji je isprva trebao izaći nešto prije Noći vještica 2012. godine. Kompanija je objasnila zašto je ova poveća odgoda nastala te koliko je igra napredovala u razvoju, a njihovu vam obavijest prenosimo u potpunosti:

Amnesia: A Machine For Pigs je došla do vrlo važne prekretnice prošlog tjedna, kad nam je thechineseroom poslao finalnu verziju igre koja predstavlja više od godine dana velikog truda. Ali, ne uzbuđujte se odmah!

Imamo još posla za obaviti. Testiramo, namještamo, optimiziramo, prebacujemo, prevodimo i radimo sve one stvari koje su dio procesa stvaranja i izdavanja igre. Trenutno ciljamo izdati igru negdje u drugom kvartalu 2013. godine.

Kako to da je igra koju smo ciljali izdati za Noć vještica 2012. godine odgođena na tako dugi rok? Isprva smo mislili da će biti kratka, eksperimentalna igra smještena u Amnesijin univerzum, ali thechineseroom je imao viziju koja je veća od toga. Kako je njihov rad napredovao, potencijal za mnogo većim projektom je nastao. Na kraju smo dobili nešto u potpunosti drugačije od onoga što smo isprva zamišljali – zrelu Amnesia igru. Drugačiju vrstu Amnesije, ali onu koja više nije kratki eksperiment.

Više informacija o igri, cijenama, traženoj konfiguraciji, dostupnosti i tako dalje očekujte kasnije. Pratite nas i dalje dok radimo na ovome!”

Jeste li zadovoljni objašnjenjima Frictional Gamesa? Očekujete li dobru igru, dostojnu imena Amnesia? Iskažite svoje reakcije i želje u komentarima ili u službenoj forumskoj temi.

Komentari (2)

  • Black op

    20.02.2013 - 16:59

    Dobro je da su je odgodili.Mislio sam da je the chinese room izdavac a ne developer.

  • grgoljblaster

    20.02.2013 - 19:26

    Frictional je izdavac i supervizor u ovom slucaju. Kako god, ja im dajem novce cim puste preorder, ovi ljudi znaju znanje kad je horor u pitanju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?