HCL.HR

Amnesia: The Dark Descent vas želi zaplašiti – potpuno besplatno

Zoran Žalac 16.09.2015.   •   1 komentara


Prije nego se bacimo na njihov novi horor SF naslov zvan soma, ekipa iz Frictional Gamesa na kratak rok dijeli nam svoj kultni horor Amnesia: The Dark Descent sasvim besplatno.

Kada je prije nekoliko godina krenuo fenomen streamanja raznih let’s playeva, poroda Kim Kardashian i čega sve ne, horor naslov Amnesia: The Dark Descent bio je jedan od najpopularnijih sadržaja takvih formata. Razlog za to je jednostavan – radi se tu o jednoj od najstrašnijih igara na PC-u, a gledati kako drugi igrači skaču i vrište od straha bilo je neprocjenjivo.

Tvorci Amnesije ovoga mjeseca lansiraju svoju novu igru, još jedan horor naslov zvan SOMA. No, prije nego se pozabavimo s njim, odlučili su se na velikodušan poklon – Amnesiju na Steamu daju besplatno. Džaba! Kvaka je jedino u tome što ju morate dodati u svoju zbirku igara najkasnije do večeras u sedam sati po našem vremenu.

Ako ste fan horora, šanse su da Amnesiju već imate u svojoj kolekciji. U tom slučaju, ova akcija možda vas podsjeti kako ne bi bilo loše da joj se još jednom vratite. Za ona dobra, stara, zastrašujuća vremena.

Komentari (1)

  • Nane

    16.09.2015 - 15:56

    …od hardwerski zahtijeva ne treba mnogo… 😀

    problem je sa dodatnim hardverom…nekoliko presvlaka vesa, nesto apaurina za smirenje…a Bgm za one nesto sklonije strahu…ni psihic ne bi bio na odmet 😀

    Igram nekih cca 1 h…usro' sam se ko grlica 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?