HCL.HR

Among the Sleep lansirao Kickstarter kampanju

nebel 19.04.2013.   •   2 komentara


Survival horor iz perspektive dvogodišnjeg djeteta putem Kickstarter kampanje prikuplja sredstva s kojima će nezavisni tim Krillbite moći dovršiti svoj prvi projekt.

Indie naslov Among the Sleep mnogima je već skrenuo pažnju kada je prošle godine najavljen uz zanimljivu premisu – kao survival horor avantura u kojoj upravljamo dvogodišnjim bebačem. No kako razvoj igre ide jako sporo iz razloga što iza nje stoji nezavisni tim, Krillbite Studios odlučio je iskoristiti Kickstarter da bi situaciju učinio povoljnijom za obje strane. Ukoliko igra tako skupi 200 tisuća dolara, mali tim moći će prestati s honorarnim radom i fokusirati se isključivo na razvoj igre, a publika će u tom slučaju igru dočekati mnogo brže.

Kako to obično biva, za financiranje igre nude se različite pogodnosti, a za jedan (digitalni) primjerak igre trenutno treba izdvojiti dvadeset dolara. S obzirom da je igra već dovršena u smislu gameplay mehanike i dizajna levela, financiranje projekta ne bi trebalo biti rizično, a ako se dvoumite oko toga isplati li se podržati ovaj indie naslov – pogledajte simpatični Kickstarter video kako biste saznali čime se to Among the Sleep planira izdvojiti među rastućim brojem nezavisnih horor avantura.

Komentari (2)

  • Adam Jensen

    19.04.2013 - 13:48

    Svaka im čast, ovo izgleda predobro baš mi se sviđaju ovakve originalne i atmosferične igre, a inače sam ljubitelj horror igara. A i momci iz razvojnog tima su veoma simpatični, nadam se da će ostvariti svoje ciljeve.

  • krumpir22

    19.04.2013 - 15:54

    također..super izgleda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?