HCL.HR

Anarchy Reigns odgođen, developerima nitko nije rekao

Igor Belan 20.06.2012.   •   1 komentara


Segina iznenađujuća odgoda gotovo završene igre, iznenadila je i same developere koji su se krenuli ispričavati fanovima.

Gotovo nevjerojatno zvuči ali Platinum Gamesova tabačina Anarchy Reigns doživjela je još jednu odgodu. Iako sam developer ističe da je igra gotova, lokalizirana i spremna za naše konzole, igrin izdavač SEGA ima zadnju riječ po pitanju datuma izlaska. Igra je originalno najavljena za izlazak na jesen 2011. godine, zatim je datum promijenjen za srpanj ove godine, onda je odgođena na nedefinirani datum samo da bi jučer saznali putem Twittera da je novi očekivani period izlaska igre prvi kvartal 2013. godine. Živa sapunica.

Ova odgoda vrijedi samo za Europu i Ameriku, dok je igra i dalje na putu za izlazak već 5. srpnja u Japanu. Pored nas, novom odgodom iznenađeni su i sami developeri koji su o istoj saznali na isti način kao i mi. Producent Atsushi Inaba obratio se tim povodom fanovima objasnivši da su završili sve internacionalnve verzije igre te da ne mogu komentirati ovu odluku o odgodi jer ni oni nisu sigurni što se događa.

Komentari (1)

  • Black op

    20.06.2012 - 11:37

    Nisam ni cuo za ovu igru, cim nije na pc-u briga me.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?