HCL.HR

Android konzola Ouya ima novi model

ToxarE 01.02.2014.   •   2 komentara   •   Tehnologija


Bez veće pompe u prodaji se našao novi model Android konzole Ouya. Unaprijeđeno izdanje namijenjeno je samo tržištu SAD-a, a donosi više prostora za pohranu to responzivniji kontroler.

Prošle godine nekoliko je takozvanih Android konzola pokušalo uzeti svoj dio tržišnog kolača u zabavnoj industriji. Nijedna od njih nije bila naročito uspješna, no Ouya iz tvrtke Ouya ipak će zaživjeti barem još jednom kroz novo izdanje. Nova Ouya konzola od ovih je dana dostupna u SAD-u i Kanadi (nema naznaka da će se pojaviti izvan tog tržišta), za 30 dolara je skuplja od prijašnje verzije koja ostaje u prodaji paralelno s novim modelom.

S tehničke strane, drugo izdanje Ouya konzole donosi nekoliko unaprjeđenja. Prostor za pohranu podataka skočio je tako sa osam na 16 GB, Wi-fi signal je osnažen, a kontroler na kojega su mnogi imali najviše prigovora rafiniran je utoliko što koristi Bluetooth konekciju, ima brži odaziv te ugodnije tipke – tvrdi ekipa iz Ouye.

Konzola dolazi u još ljepšoj nijansi crne boje, što je vjerojatno jedan od razloga zašto je i skuplja, jer sve što je crno to je i skuplje, vjerujte nam na riječ, iz iskustva. Uostalom, zato next-gen konzole i jesu crne boje. Najozbiljnije.

Komentari (2)

  • HistorixCRO

    01.02.2014 - 15:29

    Wii U je isto next-gen konzola. I koliko sam ja shvatio njegova delux verzija je bijela dok je basic crna.

    • Ementaler

      @HistorixCRO, 01.02.2014 - 15:46

      Obrnuto je zapravo – deluxe (skuplji) je crni, a bijeli (jeftiniji) Wii U se praktički ni ne prodaje više. I čovjek je bio sarkastičan…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?