HCL.HR

Angry Birds 2 izlazi ovog mjeseca

Igor Belan 16.07.2015.   •   1 komentara


Iako Angry Birds serijal broji brdo nastavaka, Rovio nikad nije izbacio pravu ‘dvojku’. Ali eto je! Na sveopće iznenađenje punokrvni nastavak izlazi još ovog mjeseca.

Angry Birds serijal dobio je brdo raznoraznih spin-off nastavaka, ali nikada pravu dvojku. No Rovio je očito osjetio da upravo dodavanjem brojke 2 na popularnu mobilnu franšizu imaju šanse ponovno zainteresirati ljude za već pomalo isfuranu mehaniku praćkanja prasaca.

Na svom blogu upravo su najavili Angry Birds 2 i pohvalili se s impresivnom brojkom od 3 milijarde preuzimanja Angry Birds igara do sada.

Nisu rekli ništa o novoj igri, ali napominju da će otkriti neke detalje prije izlaska putem svojih kanala na društvenim mrežama. Jedino što znamo je da će ptičice i u nastavku biti ljute (zaključujem po promotivnoj slici priloženoj i uz ovu vijest) i da ćemo ga zaigrati već 30.07.

FUN FACT: Jeste li znali da smo mi još 2011. godine napravili video recenziju Angry Birdsa i da ta recenzija danas ima preko 100 000 pogleda? Eto, sad znate.

Komentari (1)

  • DukyDoo

    16.07.2015 - 16:33

    show od igre… igram friends na fb non.stop

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?