HCL.HR

Konačno možemo vidjeti kako ARK izgleda u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac 24.02.2017.   •   3 komentara


Ekipa iza ARK Survival Evolveda posjetila je razvojni tim Snail Games i provjerila kako teče razvoj Ark Parka, VR igre u kojoj ćemo se izbliza družiti s T-Rexom i ostalim živinama iz Arka.

ark-park

Premda su dinosauri jedna od atrakcija koje bismo svakako željeli vidjeti u virtualnoj stvarnosti, razvojni tim iza ARK: Survival Evolveda tvrdi kako je ta igra previše zahtjevna i brza za VR uređaje. Zato su se pri ulasku u VR okružje odlučili za drugačiju strategiju, odnosno potpuno drugačiju igru zvanu ARK Park. Razvoj tog projekta prepustili su ekipi Snail Gamesa te su ih nedavno posjetili kako bi vidjeli napredak igre.

Nama je to ujedno bio i prvi prikaz Ark Parka te smo konačno dobili sliku kako bi ta avantura trebala izgledati. Većina mehanika Survival Evolveda neće biti prisutna u ovoj igri, no priznajte da ste oduvijek htjeli hraniti dodu u VR-u. Bez obzira na to, vjerujemo kako je druženje s ogromnim dinosaurima u virtualnoj stvarnosti posebna i zasebna avantura te ju jedva čekamo isprobati na uredskom HTC Viveu jednom kada bude dostupna kasnije ove godine.

Komentari (3)

  • baDarmageddoN

    24.02.2017 - 17:38

    E, ako još bude i poučno i ako se sa vremenom prošire i na stvorenja koja nisu dinosauri nego prvi sisavci i svi drugi oblici života bit će ovo prvi pravi korak VR škole. Ja bi najradije kada bi netko sa M.Freemanovskim glasom bio uključen u neki VR dokumentarac poput onog When dinos roamed Earth i sličnima. Mislim da bi onda napokon od VRa dobili više od samog igranja.

  • brlja

    25.02.2017 - 15:57

    4. igra u ark serijalu, a 1. jos nije izasla iz bete 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?