HCL.HR

ArmA 2 dobiva novi DLC naziva Army of the Czech Republic

Stjepan Fikter 05.06.2012.   •   5 komentara


Bohemia Interactive najavila je DLC koji se fokusira na češku vojsku i opremu te donosi nove terene i misije.

Kako sam naslov govori, ovaj DLC sadržava nova oružja i borbenu tehniku koju koristi češka vojska. Tako će se uz već poveći broj vozila unutar ArmA 2 svijeta pojaviti još i L-159 Alca, Pandur II te Dingo. Od novih oružja tu su: CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III i CZ 75 PHANTOM.

Osim borbene tehnike, DLC uključuje novu kampanju koja će sadržavati 15 misija, nove scenarije i gameplay modove. Radnja se vrti oko pukovnika Miyovica koji sa svojom paravojskom terorizira i ubija civile, a naš će zadatak biti da ga zaustavimo. Misije će se odvijati na dva nova terena – Bystrica i Bukovina. Datum izlaska određen je za treći kvartal 2012. dok će cijena biti 11 dolara.

Komentari (5)

  • Overdeath

    05.06.2012 - 15:48

    Iskreno neznam kad sam zadnji put pokrenuo armu 2, arrowhead me zabavlja trenutno puno više od same arme 2. Samo ga držim na steamu jer je CO obavezan za većinu modova.

  • snowblind

    05.06.2012 - 15:50

    Mene najviše zanimaju novi tereni, Takistan ne mogu više gledati jer sam se nagledao tog settinga dok sam igrao Insurgency.

  • SkullCrusheR

    06.06.2012 - 11:31

    omG sta sad oni misle da ako im je DayZ procvjetao da ce i svaki dio sto izbace, bolje bi im bilo da se pobrinu oko DayZ na kojem mogu zgrnit pare i popularnost posto je DayZ nehumano dobar mod, zabava vrh ali ima mnogo bugova pa bi im bilo bolje da to poprave, smanje ping serverima i ulazak na njih a ne ovo -.-

  • Overdeath

    06.06.2012 - 14:19

    Bohemia Interactive nema nikakva prava na DayZ. Riječ je o modu koji su napravili igrači, i kao takav na njega jedino pravo na razvoj imaju isti ljudi koji su ga napravili, a to nije Bohemia interactive.

    Arrowhead je odlično ispeglan u većini pogleda. Uskoro sljedi novi patch (već ima beta) koji će popraviti završne sitne problemčiće i to je to.

  • SkullCrusheR

    09.06.2012 - 22:48

    Pa dobro, mogli su ga vec otkupit il nesto slicno …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?