HCL.HR

Arma 3 izlazi bez kampanje

ToxarE 07.08.2013.   •   9 komentara


Kako bi izbjegao odgodu svoje igre, razvojni tim Bohemia Interactive najavio je da će singleplayer kampanja za Arma 3 doći će tek naknadno u obliku tri besplatna DLC paketa.

Arma 3 neće imati SP kampanju – barem ne odmah po izlasku igre. Naime, Bohemia Interactive prolazi kroz izazovan i naporan razvojni proces igre te je prisiljen promijeniti taktiku kako ne bi morao odgoditi igru za iduću godinu. S tim na umu najavili su kako će Arma 3 doći negdje krajem ove godine (točan datum dobit ćemo uskoro), ali bez SP kampanje koja će uslijediti naknadno – kao trodijelno DLC proširenje, besplatno za sve kupce igre. Prva epizoda kampanje, naslovljena kao „Survive“ trebala bi doći mjesec dana nakon izlaska igre, a druge dvije – Adapt i Win – u mjesecima nakon toga.

Izostanak kampanje neće značiti da kupnjom igre ne dobivate ništa konkretno jer će Arma 3 po izlasku sadržavati 12 manjih SP misija, tri frakcijske misije, deset trening misija, 20 vozila i preko 30 vrsta oružja. Uz to, naći će se tu devet MP scenarija kroz četiri različita moda. Bit će dostupna i podrška za modove, kao i editor unutar same igre.

„Ovo nije bila odluka koju smo lako donijeli. Kao kreatori igara volimo razvijati i igrati kampanje, stoga se onima koji čekaju našu ispričavamo zbog kašnjenja. Nakon što smo tijekom prošle godine mnogo pričali o fokusu na kvalitetu, sada jednostavno nismo željeli raditi nikakve kompromise. Umjesto da odgodimo čitavu igru, lansirat ćemo je ove godine s nevjerojatnim sadržajem za početak Arma 3 iskustva.“ – izjavio je voditelj projekta Joris-Jan van’t Land.

UPDATE: U međuvremenu je otkriven i datum izlaska – Armu 3 igramo 13. rujna. Naravno, tada će doći bez singleplayer kampanje.

Komentari (9)

  • Joey

    07.08.2013 - 18:40

    vjerovatno najdebilnija igrica

    • barakokula31

      @Joey, 08.08.2013 - 18:06

      Vjerovatno najdebilniji komentar.

  • Adam Jensen

    07.08.2013 - 19:06

    debilna ti je zato što je realistična i teška za razliku od ostalih vojnih FPS-ova jel?

    • Joey

      @Adam Jensen, 07.08.2013 - 20:52

      ne nego mi je jednostavno debilna, to je sve, instalira sam nedavno armu 2 i izbrisao je nakon pola sata igranja, ne svidja mi se i to je sve

    • Adam Jensen

      @Adam Jensen, 07.08.2013 - 22:14

      pa dobro ali ne trebaš zato govorit da je debilna, kažeš jednostavno da ti se ne sviđa i to je to. Ja lično nisam ljubitelj vojnih pucačina ali je arma jedina koja mi se sviđa, za mene su ostale debilne. Ukusi ukusi…

    • Joey

      @Adam Jensen, 08.08.2013 - 09:30

      pa kad mi se nesta ne svidja kazen ja da mi je debilno 😀 .. tako je, ukusi su razliciti 🙂

  • Andjo

    07.08.2013 - 22:01

    Arma je vojni simulator, a ne vasa svakidasnja ratna igra.

  • IaMarmageddoN

    07.08.2013 - 22:15

    Kamo sreće da kupim novi PC do izlaska ove igre!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?