HCL.HR

Arma serijal dobio je još jednu igru

Zoran Žalac 02.07.2016.   •   8 komentara


Dostupna je nova igra iz Arma serijala, no prije nego se zapitate kako vam je taj izlazak mogao proći ispod radara, treba znati da je riječ o mobilnoj igri za iOS te Android uređaje.

arma-mobile-ops-2

Arma serijal poznat je po nabrijavanju na realističnost vojnog sukobljavanja. Zbog toga, između ostaloga, taj serijal nikada nije izlazio izvan granica PC-a. Točnije rečeno, nije izlazio u svom glavnom FPS obliku, dok je 2013. nakratko posjetio i RTS žanr uz Arma Tactics. Sada se to koketiranje sa strateškim oblikom nastavlja uz Arma Mobile Ops.

Dotična je igra od jučer dostupna na iOS i Android uređajima, a nudi kampanju i PvP mod po uzoru na Clash of Clans. U startu je besplatna, ali ima in-app kupnju s kojom si možete skratiti vrijeme čekanja.

Izlazak Mobile Opsa uznemirio je igrače na PC-u (jer njihov DayZ još ne pokazuje znakove da će ikada biti dovršen) pa je sam šef razvojnog tima Bohemia morao reagirati izjavivši kako će fokus tvrtke uvijek biti na PC-u, ali da široj publici žele ponuditi interesantna nova iskustva. Samim time, ovo neće biti zadnja mobilna igra Bohemia Interactivea poručio je Marek Spanel.

Komentari (8)

  • Dom3gaming

    02.07.2016 - 13:37

    Ovo odmah skidan.

  • Tony Ghost

    02.07.2016 - 14:09

    Ovi jos misle da ce se DayZ zavrsiti. Cisto sumnjam.

  • Adele

    02.07.2016 - 15:38

    Cekamo komentar od KhorneFlake nadam se da nece ni ovaj post propustiti

    • Ares88

      @Adele, 02.07.2016 - 15:53

      waiting…

  • baDarmageddoN

    02.07.2016 - 15:43

    Takve igre sam u prošlosti igrao mnogo, mnogo više nego danas. ogame, travian i slični proizvodi te tako uvuku u svoj neki mali svemir da se pitaš jesi li poblesavio. Daleko do toga da sam pretjerivao puno ali koliko sam dana izgubio na tome a mogao sam toliko interesantnije igre igrati. Jedini antibiotik protiv ovakvih igara je da ih uopće čovjek ne započne jer traže mnogo vremena, stalnu prisutnost, grind a mnogi put kod mnogih igrača i stvarnu lovu… To je jednostavno rečeno bolest.

    • Vailent

      @baDarmageddoN, 02.07.2016 - 16:11

      Jašta je,ja sam tako na androidu počeo igrati neku igricu tipa Clash of Clans samo je radnja na nekakvim otocima zauzimanje otoka,ali sam shvatio da doslovno uz igru moraš provboditi jako puno vremena nešto kao Ogame moraš ustajati po ponoći da bi brže napredovao,neke izgradnje traju i 1 dan a da bi to ubrzao plati,ma mislim košto kažeš bolest igrao sam tu igru nekih tjedan dana i odustao i ne igram više android igre takve vrste jedino što odigram su oni dijamanti spajanje istih boja klasična igrica.

    • Dragan[MKD]

      @Vailent, 02.07.2016 - 17:34

      Ma jedan jan nije nisto u Game of War:Fire Age traju i po vese od tisucu dana i kad vidis moras da platis da bi napredovao, a packovi kostaju i po 100$.

    • baDarmageddoN

      @Dragan[MKD], 03.07.2016 - 09:24

      Najgore od svega je što su to igre klasificirane kao besplatne. to je sve pay2win ali kada vidiš da ima sve više igara od 50$+ u koje bi još trebao ulagati u vidu “prijeko potrebnih” dodataka što je ustvari plaćanje da ti dopuste da varaš onda se zapitaš u kojem trenutku su igre postale čisti posao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?