HCL.HR

Assassin’s Creed: Brotherhood službeno najavljen

Duje Kozomara 11.05.2010.   •   5 komentara


Ubisoft je potvrdio da će izdati novu Assasin’s Creed igru ove godine za Xbox 360, PS3 te PC. Kao što su glasine govorile, igra će se zvati Assassin’s Creed: Brotherhood i biti će prvi AC naslov koji nudi online multiplayer.

Ubisoft je potvrdio da će izdati novu Assasin’s Creed igru ove godine za Xbox 360, PS3 te PC. Kao što su glasine govorile, igra će se zvati Assassin’s Creed: Brotherhood i biti će prvi AC naslov koji nudi online multiplayer. Assassins Creed: Brotherhood će izaći „krajem 2010.“, a razvija ga Ubisoft Montreal Studio u suradnji sa Ubisoft studijima u Singapuru, Bukureštu, Québecu te Annecyu – koji su poznati po razvijanju Splinter Cell Chaos Theory multiplayera.

Točnim su ispostavila i predviđanja da nas igra ponovno stavlja u čizme heroja iz Assasin’s Creeda 2, Ezia, koji se bori sa redom Templara. Ezio je već legendarni atentator, a ovog puta mora otputovati u Rim i dokrajčiti posljednje preostale neprijatelje. Doznali smo i kako će „ Ezio upravljati čitavim Bratstvom“, što sugerira da će postojati novi taktički element u igri. U online multiplayeru, igrači će se moći boriti i za Templare, s ciljem da unište Eziove Assassine jednom zauvijek. Ubisoft je dodao da će: „igrači moći birati između širokog ranga jedinstvenih likova, od kojih svaki ima vlastita oružja i tehnike ubijanja, te usporediti svoje vještine sa drugim igračima iz čitavog svijeta u raznolikim game modeovima“.

Komentari (5)

  • mattblack

    12.05.2010 - 11:31

    zakon!!!!!!!!

  • wyzard

    12.05.2010 - 12:32

    nisam baš nešto pretjerano oduševljen, radije bi potpuno novi setting i AC3. ali što je tu je, barem me i dalje zanima nastavak priče, a bome i ovaj multiplayer.

  • ivand123

    12.05.2010 - 13:40

    Glavno da je i PC ovdje a ne da ga čekamo par mjeseci

  • Maximum

    12.05.2010 - 13:59

    @Ivand123 Nemora da znaci da ga nece odloziti.Oni su to stavili da ce izaci za PC a dali ce izaci istovremeno … jako tesko.Pogledaj bilo koji Ubisoftu igru i vidices da PC verzija kasni makar 2 tjedna 🙁

  • supa

    12.05.2010 - 14:17

    mozda ova pc verzija nece kasnit zato sto su napravili vec DRM, dvicu su odlozili upravo zbog DRMA-a

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?