HCL.HR

Assassin’s Creed film stigao u kina!

sponzorirani članak 29.12.2016.


Ove godine nema nove Assassin’s Creed igre, ali zato je tu dugoočekivani film u kojem Michael Fassbender odlazi u Španjolsku 15. stoljeća uništiti Templare. Idete pogledati?

assassin-creed-film-blitz

Ubisoft nas je već navikao na novu Assassin’s Creed igru svake godine, no ove godine fanovi borbe Assassina i Templara će umjesto igre dobiti punokrvni Hollywoodski film. Mala pauza će serijalu AC igara vjerojatno i dobro doći, a film po svemu sudeći djeluje kao odlična zamjena.

assassin-creed-film-blitz-2

Assassin’s Creed film od danas možete i pogledati u hrvatskim kinima u distribuciji Blitza. Kroz 116 minuta trajanja filma zabavljat će vas sjajna glumačka ekipa predvođena za Oscar nominiranim Michael Fassbenderom koji tumači ulogu glavnog lika Cala Lyncha.

Službeni opis filma kaže sljedeće:

Cal Lynch (Fassbender) osuđen je na smrt kad iznenada dobije drugu priliku za život, zahvaljujući tajanstvenoj kompaniji Abstergo Industries. Pomoću revolucionarne tehnologije koja otključava genetička sjećanja skrivena u njegovoj DNK, Cal je poslan natrag u prošlost, u Španjolsku 15. stoljeća.

Tamo proživljava iskustva svojeg davnog pretka, Aguilara de Nerha, člana tajnog društva poznatog kao Assassini i koje se bori protiv Templara koji žude za moći, kako bi zaštitili slobodu izbora. Prošlost preobrazi Cala koji počinje crpiti znanje i razvijati vještine potrebne kako bi se suprotstavio opresivnoj organizaciji Templara današnjice.

Zvuči dobro! Možda i sljedeća AC igra bude imala kakve veze s ovim pričom. U svakom slučaju, vidimo se u kinu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?