HCL.HR

Assassins Creed PC – intervju sa Charlesom Beaucheminom

Igor Belan 05.03.2008.   •   4 komentara


Službeni intervju sa Charlesom Beaucheminom u kojem objašnjava nekoliko bitnih pitanja vezanih uz PC verziju Assasins Creeda.

U naš e-mail sandučić upravo je sletio zanimljiv službeniintervju sa Charlesom Beaucheminom, čovjekom zaslužnim za tehnikalije oko PC verzije Assassins Creeda. Charles je u intervjuu nešto bolje objasnio koje su prednosti PC verzije nad konzolaškim. Objasnio je kako je AI dodatno poboljašan, kako je igra na PC-u nešto zanimljivija poradi novih načina istraživanja dodanih kako bi ubili monotoniju na koju su se pojedini igrači bunili te je objasnio kako su pokušali što bolje prenijeti kontrole sa gamepada konzola na miš i tipkovnicu PC-a. Osim toga govorio je i o svojoj osobnoj preporuci konfiguracije potrebne za ugodno igranje ove igre sa solidnim detaljima. Stoga svih vas koji željno izčekujete početak travnja, kada bi se PC verzija ove igre trebala službeno pojaviti u Europskim dućanima, klik na opširnije i pročitajte što je čovjek imao za reći.

Komentari (4)

  • Seengeer

    05.03.2008 - 16:07

    wtf ja ju već imam na PC-u : )

  • Ementaler

    05.03.2008 - 18:58

    Govori se o legalnoj koja izlazi 28.03… Čujem da je Jeruzalem predobar, jel istina?

  • frost135

    07.03.2008 - 13:57

    Kakva je kako vozi na pc-u ja je imam na ps3 , al me zanima kako vozi na kompu pa kad je to uopće izašlo i ko ju je izbacio. seenger daj nam koji podatak više.

  • Ementaler

    07.03.2008 - 15:21

    Pročitaj [url=”https://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=5644.60″]topic[/url] na forumu pa će ti bit jasnije. Ukratko, nije još SLUŽBENO izašla za PC.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?