HCL.HR

Assassin’s Creed sada ima vlastitu društvenu mrežu

Zoran Žalac 11.09.2015.   •   7 komentara


Assassin’s Creed Council je mjesto na kojmu ćemo ubuduće moći pronaći sve vezano uz Assassin’s Creed franšizu, uključujući i neke ekskluzivne materijale.

Ubisoft je upravo lansirao Assassin’s Creed Council – mrežno odredište koje će služiti kao polazna baza za sve AC stvari, ponajprije insajderske informacije, ali i za razmjenu korisničkih sadržaja tako da u neku ruku predstavlja i društvenu mrežu. Članstvo u AC Councilu je besplatno, a korisnicima će povremeno osigurati i neke ekskluzivne sadržaje, većinom vezane uz pogled „iza scene“ razvojnog procesa nadolazećeg AC Syndicatea i budućih igara (jer uopće nije sporno da li će ih biti).

Osim toga, članstvo u Councilu registriranim će korisnicima dati mogućnost da osvoje put u jedan od Ubisoftovih studija, upoznavanje razvojnog tima i sudjelovanje u „posebnim događajima“. Ne znamo što su ti posebni događaji, ali damo se kladiti da vjerojatno uključuju nekakav cosplay i valjanje u sjenu. Što zapravo zvuči jako zanimljivo, kad malo bolje razmislimo.

Komentari (7)

  • eXcentrik

    11.09.2015 - 14:45

    Gluposti, umjesto da porade na priči oni izmišljaju toplu vodu i dalje štancaju ac kao na traci. Zato ni ne igram poslije revelationsa i brootherhooda koji su sami po sebi bili mlaki.

    • Antifeminista

      @eXcentrik, 11.09.2015 - 18:11

      Slažem se… Assassins creed 29, assassins creed 30… I samo će ih štancati, i još ovakve gluposti rade. Uopće loša igra… A i cijeli ubisoft u biti. (watchdogs loool!)

    • TeroXCro

      @eXcentrik, 11.09.2015 - 18:14

      Ac loša igra jesi ti normalan odakle si jebote iz šumadije.Najgori ste vi hejteri šta god da je iz ubisofta po tome pljudjete a u 2008 ste se divili kako je AC 1 bio invoativan.Daj molim te koliko ti je godina biće ni 10.

    • Antifeminista

      @eXcentrik, 11.09.2015 - 18:16

      Zašto bi mi se sviđala igra koja je iz godine u godinu ista? Ja sam pokrenuo prvi AC i zbrisao ga nakon 30 minuta igranja. Jednostavno su im naslovi živi užas.

    • pesek32

      @eXcentrik, 11.09.2015 - 20:04

      Nisu im svi. Rekao si da si isprobao AC 1 i izbrisao ga nakon pola sata, a to znači da vjerojatno nisi probao ni jedan drugi.

    • eXcentrik

      @eXcentrik, 12.09.2015 - 14:55

      Assasins creed dvojka je bila predobra meni osobno, nije bila toliko jednolična kao jedinica iako je jedinica po settingu bilo totalno nešto novo u tadašnjem svijetu igara i prva u nizu parkour/šibanje avantura. Priča je isto bila zanimljiva jedino su misije bile jednolične i zato je bila igra pomalo dosadna pogotovo ako si pokušao doći do 100% sinkronizacije. Dvojka je donijela nešto sasvim novo i puno je unaprijedila serijal, glavni lik je bio dovoljno karizmatičan sam po sebi kao i večina sporednih likova i negativaca te su misije bile užasno raznovrsne i stvarno je bilo svega i gradovi su sami po sebi bili dosta zanimljivi uz one odlične underground elemente (ne sjećam se kako se to više zove). Nakon toka sve downhill s acom, miris novca kao i u svakoj industriji uništava i ovaj serijal, na priči se minimalno radi, na nabrijanim trailerima najviše i onda dobiješ jednolične proljeve koji su samo nabrijani akcijom i u tom se smjeru ide. Uglavnom serijal je izgubio dušu kao i mnogi drugi i umjesto da ga puste da se odmara oni ga zakopavaju još dublje

    • pesek32

      @eXcentrik, 12.09.2015 - 16:35

      Ma da, meni 2 omiljeni. Ezio mi je omiljeni assassin i sporedni likovi su dobri. AC 1 je bio dobar, al šta kažeš sve misije iste, prisluškuju nekoga, opljačkaj… I kasnije ubi metu. Black Flag nisam ni završio, igra kao da mi nije AC, a unity je neigriv.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?