HCL.HR

Assassin’s Creed Unity od danas bogatiji za još jednu zakrpu

Zoran Žalac 26.11.2014.   •   8 komentara


Nova zakrpa za problematični Assassin’s Creed Unity ispravit će oko tristotinjak propusta te donijeti neke prijeko potrebne optimizacije i izgladiti pad performansi u igri.

Assassin’s Creed Unity u nepuna dva tjedna nakon izlaska imat će već tri zakrpe. Oni koji su imali prilike zaigrati igru reći će – sasvim opravdano, jer po izlasku gotovo da nije bilo segmenta Ubisoftove igre koji nije bio problematičan. Čak je i popis zaslužnih za kreiranje igre nekako uspio biti nepotpun.

No, najkritičnije stvari popravljene su većinom kroz drugu zakrpu, a treću bismo trebali dobiti danas (za konzole) te nešto kasnije za PC. To „ažuriranje“ također bi trebalo popraviti dosta toga – konkretno, radi se o nekih 300-njak propusta, od kojih su 90-ak rušenja igre, a ostatak bugovi i slično. Posebno se naglašava kako se malo poradilo na optimizaciji igre u pojedinim dijelovima, odnosno na pojedinim lokacijama, no Ubisoft navodi da je to tek početak te da će konkretniji pomaci po pitanju performansi doći s kasnijim zakrpama.

Da, vjerojatno će do kraja godine krpati igru, ako ne i dulje od toga. No neka – to im je i posao. Dakle, patch stiže danas, a prije nego pitate, stiže i naša video recenzija koju ćete uskoro imati prilike pogledati na portalu.

Komentari (8)

  • apenac

    26.11.2014 - 15:37

    To više nisu igre,to su polu-proizvodi.

  • Megakmica

    26.11.2014 - 16:07

    Oni prodaju beta verziju pod full price,sramota !

    • WaT30

      @Megakmica, 26.11.2014 - 16:48

      Boli njih briga, opet se budu pravdali kako je novi AC (tj. u ovom slucaju Unity) najprodavaniji do sada. Zalosno je sto se vecina developera okrenula vise prema novcu nego prema kvaliteti. Recimo, nedavno je Capcom izjavio da nece vise raditi nastavke za igre koje se nisu prodali iznad 2 mil. primjeraka…

  • goldfinger

    26.11.2014 - 20:41

    Koji shit…Jebeš takav stil…Loš posao u Montrealu…

  • BerkutOPz

    26.11.2014 - 21:28

    +1

  • brlja

    27.11.2014 - 11:03

    Ubisoft nam ga je metnul 2 put ove godine, a sad ce i treci sa Driveclubom (sudeci po zabranama recenzija). Na kraju smo mi sami sebi krivi jer financiramo kompanije poput EA,Ubisofta itd. Ako predjemo preko ocajne kvalitete igara opcenito medju AAA naslovima, pogotovo medju te 2 kompanije, razina bugova je nedopustiva. Al opet ce svaki put kalodjuti, asesinkrid i nidforspid srusit rekorde prodaje. Nebi ni ja optimiziro igre, a jos manje bi se trudio oko kvalitete ako se prodaju ko vruce kifle ovak i onak.

  • rock

    27.11.2014 - 14:08

    Samo neka ga popravljaju….igra to zasluzuje

  • vjkzg

    29.11.2014 - 09:03

    Dalo bi se pljucat po poluproizvodima i cijenama ali i pošteno treba reći da je igra super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?