HCL.HR

Avantura Secret Files: Tunguska stigla na iOS

Dominik Bošnjak 18.07.2014.   •   0 komentara


Izvrsna point ‘n’ click avantura njemačkog Fusionsphere Systems studija je nakon osam godina stigla na iPhone na iPad.

Proizvedena i izdana od strane njemačkog Fusionsphere Systemsa i Deep Silvera, Secret Files: Tunguska je jedna od boljih modernih point ‘n’ click avantura koja je obilježila ovaj žanr 2006. godine. Ista je danas, gotovo osam godina nakon izlaska dobila i svoj mobilni port napravljen u suradnji s još dvije njemačke tvrtke – Fishlabs Entertainmentom i Animation Artsom.

Ovaj izvorni germanski proizvod možete kupiti na iOS App Storeu za nešto više od 25 kuna, odnosno pet američkih dolara. Suprotno modernim trendovima, Secret Files: Tunguska nije podijeljena na epizode i ne sadrži mikrotransakcije. Napominjemo da iako je App Store službeno svrstava u kategoriju igara kompatibilnih s iPhone 3GS-om, SFT se u biti vrti samo na sedmoj verziji iOS-a, odnosno iPhone 4S-u, drugom iPadu i novijim Appleovim proizvodima.

Naš recenzent je ovaj vizualno privlačan uradak još 2006. godine opisao kao “pravo osvježenje” te dao “iskrenu preporuku svim ljubiteljima” žanra, dodijelivši mu ocjenu 74. S novom kontrolnom shemom za ekrane osjetljive na dodir i općenitom podobnosti mobitela i tableta za ovaj tip naslova, vjerujemo kako će Secret Files: Tunguska biti solidan dodatak vašoj kolekciji mobilnih igara.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?