HCL.HR

Bacite pogled na hrpetinu svježeg gameplaya iz novog Need for Speeda

Igor Belan 15.08.2015.   •   6 komentara


Internetom su počele kružiti svježe snimke gameplaya iz novog Need for Speeda koje prikazuju sve od običnog utrkivanja, preko driftanja do tuninga raznih automobila.

Jučer su internetom počele kružiti snimke gameplaya iz svojevrsne demo verzije novog Need for Speeda, koji nas i dalje neodoljivo podsjeća na NFS: Underground igre. Dapače, nakon što smo vidjeli ove nove snimke gameplaya koje se odvijaju isključivo po noći i prikazuju utrkivanje s nabrijanim pilama po otvorenom svijetu, poprilično smo sigurni da je ovo zapravo Underground 3 – samo ga tako nisu htjeli nazvati. Valjda je kulnije nazvati igru rebootom i izbacit je van bez podnaslova. Ne znam.

Na nekoliko različitih YouTube kanala pronaći ćete komadiće friško usnimljenog gameplaya iz posebne demo verzije igre pripremljene ekskluzivno za Gamescom sajam. Od svih tih videa nama je nekako najbolje sjeo onaj od ekipe s kanala Team VVV koji kroz gotovo 20 minuta prikazuje sve od iznimno detaljnog tuninga do utrkivanja s raznim automobilima.

Ako se novom Need for Speedu veselite primarno zbog tuninga, evo još jednog videa koji se fokusira upravo na to. Kroz 20-minuta prikazuje vam opcije prilagodbe svih pet automobila koji su bili dostupni u spomenutom Gamescom demou.

Kako vam se sve to čini?

Komentari (6)

  • RI?MA

    15.08.2015 - 17:29

    Obozavan NFS serijal os prvog NFS-a,tako da jedva cekam ovo,ali moja masina nemoze ovo poddrzat pa cu vjerovatno kupovat PS4.

  • Vailent

    15.08.2015 - 20:03

    Popravili su kameru i sada je idealno,bit će najbolji nfs od 2005 al gledajuć po grafici i mogućnostima najbolji nfs u čitavom serijalu mislim da će bit najbolji nfs definitivno…

  • shepard-fan

    16.08.2015 - 10:17

    Izgleda ludo , ova stvar mi je dobra neka je stave u igru https://www.youtube.com/watch?v=Dn09dflRL1I

    • RedEy3

      @shepard-fan, 16.08.2015 - 16:43

      Evo, samo zbog tebe će ju stavit!

    • shepard-fan

      @shepard-fan, 18.08.2015 - 18:13

      Zaboravi volim tu stvar uklapa se

  • BeachBaal

    16.08.2015 - 14:58

    Ako dinamika vožnje bude slicna ili pak ista kao u NFS Undercoveru necu se ni truditi zaigrati ovo. Fingers crossed za ovaj reboot jer izgleda odlicno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?