HCL.HR

Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition stigao na iPad

Dominik Bošnjak 17.01.2014.   •   0 komentara


RPG fanove dubljih džepova će razveseliti vijest da je remake BioWareovog klasika iz 2000. godine stigao na iOS App Store.

Overhaul Games i Beamdog su sinoć izbacili iOS port svoje prerade drugog Baldur’s Gatea iz 2000. godine. Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition donosi sav sadržaj iz originalne igre i Throne of Bhaal ekspanzije, poboljšanu grafiku za koju je zaslužna unaprijeđena verzija BioWareovog Infinity enginea te nove likove i pripadajuće im questove.

Igru možete kupiti na iOS App Storeu isključivo za iPad, a koštat će vas cca. 85 kuna. S obzirom na nemalu cijenu, ne možemo reći da smo oduševljeni činjenicom da Baldur’s Gate II dolazi s mikrotransakcijama u vrijednosti od sedamdesetak kuna. Ruku na srce, radi se o posve opcionalnom sadržaju, no isti je u PC verziji dostupan bez dodatnog plaćanja, a kada se sve zbroji, ispada da je iPad verzija igre najskuplja od svih ponuđenih.

Što se tiče najavljenog Android porta, Beamdog za njega i dalje nema konkretan datum izlaska. S obzirom na to kako još uvijek čekamo prvi Baldur’s Gate: Enhanced Edition na Play Storeu, ne očekujte dvojku prije ljeta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?