HCL.HR

Baldur’s Gate pred uskrsnućem?

Zoran Žalac 29.02.2012.   •   2 komentara


Službena stranica Baldur’s Gate serijala danas je ponovno pokrenuta te je u kratkom razdoblju aktivnosti sugerirala novo izdanje Baldur’s Gatea.

Nakon višegodišnjeg izbivanja sa scene, klasični BioWareov RPG Baldur’s Gate ponovno je u središtu pozornosti. Naime, službena stranica serijala danas je nakratko pokrenuta, a prije nego je uklonjena prikazivala je kriptiranu poruku i jednu BG sličicu.

Iza ove aktivnosti navodno stoji bivši zaposlenik BioWarea Trent Oster. Isti sada posjeduje kompaniju Beamdog koja ima svoju vlastitu platformu za digitalnu distribuciju PC igara. Proteklih mjeseci na njoj je ekskluzivno zaživjela MDK 2 HD prerada, pa je izgledno kako bi i Baldur’s Gate eventualno mogao dobiti sličan tretman. Hoće li tako zaista i biti, ili nas pak čeka sasvim novi Baldur’s Gate, vidjet ćemo uskoro.

Komentari (2)

  • Chaky

    29.02.2012 - 11:21

    Pa ja bi cak i rade preradu, nego novi BG 😀

  • rejn?er

    29.02.2012 - 14:52

    i ja bi isto volio neki hd bg, po mogučnosti s puno voice actinga jer sam lijeno đubre kojem se neda čitat s ekrana. u svakom slučaju bolje nego da rade neki nastavak jer će to prilično sigurno fejlat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?