HCL.HR

Batman: Arkham City Armored Edition ekskluzivno za Wii U

Igor Belan 06.06.2012.   •   7 komentara


Armored Edition je posebno izdanje Batman Arkham Citya otkriveno jučer na Nintendovoj E3 konferenciji. Evo što će donijeti kada izađe ekskluzivno za Wii U.

Batman Arkham City Armored Edition otkriven je jučer tijekom Nintendove E3 konferencije. Riječ je o Wii U ekskluzivnom posebnom izdanju igre koje je i sama ekipa iz Warner Bros.-a prozvala najimerzivnijom verzijom popularnog naslova. Ova inačica sadržavati će sve što sadrži Arkham City Game of the Year Edition, što uključuje i dodatne challenge mape.

No Armored Edition razlikuje se od verzija za ostale platforme u nekoliko stvari. Prije svega tu je poseban armor koji će Batman i Catwoman nositi u ovoj verziji i koji između ostalog podržava i novu mogućnost u borbi – BAT mode (Battler Armor Tech). Isti funkcionira tako da se borbom prikuplja kinetička energija u armoru, a kada je skupimo dovoljno, aktivacija BAT moda omogućava Batmanu izvođenje posebno ubojitih poteza.

Wii U GamePad još će se koristiti za skeniranje, pregled mape bez potrebe za pauziranjem igre, aktivaciju eksploziva pritiskom na ikone na touchscreenu, prikupljanje i čitanje podataka o neprijateljima direktno na kontroleru itd. Sve u svemu – novi GamePad iskorišten je s ciljem da olakša igranje i poveća imerziju igrača. Na Nintendovu YouTube kanalu pronašli smo dva videa koji predstavljaju ovu verziju popularne igre. Prvi smo vidjeli i tijekom E3 prezentacije, a drugi je intervju s developerom koji detaljnije pojašnjava neke specifičnosti nove verzije Arkham Citya.

Komentari (7)

  • rsv051

    06.06.2012 - 09:10

    Sve isto samo novi joystick

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    06.06.2012 - 12:03

    looks sweet 😀

  • terminator

    06.06.2012 - 12:31

    Izgleda odlično,još će wiiiiiiiuuuuuu potući plejku i boks 😀

    • CAwe

      @terminator, 06.06.2012 - 13:00

      naravno mozes igrat na telki a mozes i u nekoj vukojebini prijenosna konzola nove gerenacije!!!

    • Ementaler

      @terminator, 06.06.2012 - 15:06

      Pa i ne baš – nije Wii U prijenosna konzola. Wii U je kućna konzola, a bežični kontroler s touchscreenom radi samo u određenom dometu od same konzole. U najboljem slučaju, odeš iz dnevnog boravka do WC-a i nastaviš igrati na ekranu kontrolera 🙂

  • adycro

    06.06.2012 - 15:57

    Ideja prijenosne konzole i kucne u jednome je stvarno remek djelo…samo jos da na njemu bude hitova kao na velikim konzolama savrseno…..grafika ok ali ipoak se to podrazujeva u vise shvrhe tako da..a Bman najbolaj Bman igra ikad….tko ga jos nije odigrao imat ce priliku kad uzmee ovo cuudo…s naravno vise interakcije nego inače :))

  • BsTyLer

    06.06.2012 - 21:21

    koji wii koji šta o čemu vi djeca jbt joystick gaymeri!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?